返回列表 回復 發帖
你等到她成年米得loh
weiii all ppl gone de.....
going to find hole de... i think !
哇,在度温吃?我又要
  落大水, 吹大風..
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 01:55 PM 發表
  落大水, 吹大風..
是咯!弄到我的衣服晒了两天都还没干。。。
唉!
hi, i'm from seremban
原帖由 NWL86 於 2007-10-21 02:00 PM 發表

是咯!弄到我的衣服晒了两天都还没干。。。
唉!
:019: 我仲慘.. 我見星期五又出太陽, 就洗床單.. 搞到晚晚曬月光..
原帖由 qqgirl79 於 2007-10-21 02:02 PM 發表
你好啊...
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 02:03 PM 發表

:019: 我仲慘.. 我見星期五又出太陽, 就洗床單.. 搞到晚晚曬月光..
没办法啦!每年九王爷旦都会下大雨的!
原帖由 qqgirl79 於 2007-10-21 02:02 PM 發表
你好!
seremban 今天有没有下大雨啊?
原帖由 NWL86 於 2007-10-21 02:07 PM 發表

没办法啦!每年九王爷旦都会下大雨的!
我比較少拜神, 所以唔知.. 哈哈...
最近你工作如何? 比較少見到你喔..
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 02:12 PM 發表

我比較少拜神, 所以唔知.. 哈哈...
最近你工作如何? 比較少見到你喔..
前阵子差不多每天都OT到10点几。。
没法啦!
做会计的,逢1,3,6,9,12月都忙到得闲死不得闲病的,
更何况是我这个还没上手的菜鸟。。。

我有上来论坛的,只不过是潜潜水,没回复~
原帖由 NWL86 於 2007-10-21 02:18 PM 發表

前阵子差不多每天都OT到10点几。。
没法啦!
做会计的,逢1,3,6,9,12月都忙到得闲死不得闲病的,
更何况是我这个还没上手的菜鸟。。。

我有上来论坛的,只不过是潜潜水,没回复~ ...
原來如此... 哈哈.. 有得忙, 好過冇得忙喇..
加油... 我閃陣先

我来也!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE
几天没进来了咯。。嘻嘻