返回列表 回復 發帖

回復 #3810 jj99xx 的帖子

喂!我今日周圍辣著好多火頭,
打工仔樂園啦,趣怪貼圖區啦,
軍事貼圖區,中西歷史交流區,
寵物貼圖區,連NEW!! 愛心看世界都去埋,
搞到時事討論區冇時間簽到!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #3806 jj99xx 的帖子

welcome u join our family!
so clever advertise wo lai ye bah gua!
haha..anyone notice any different with b4?
恭喜曬愛與誠的vip  wor
少林寺係你5星級的家
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 12:45 AM 發表
喂,friend 嚟咖,咪督爆我吞朴 bor
哈哈
你慢就慢喇:onion05:
原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 12:54 AM 發表
喂!我今日周圍辣著好多火頭,
打工仔樂園啦,趣怪貼圖區啦,
軍事貼圖區,中西歷史交流區,
寵物貼圖區,連NEW!! 愛心看世界都去埋,
搞到時事討論區冇時間簽到! ...
嘩嘩嘩...
真勤:onion05:
顧住身體啊:onion18:
不要請假啊:014:
我無了你怎辦啊
原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 12:40 AM 發表
jj未到咩?「執輸行頭, 慘過敗家」
呵呵
JJ一早敗左家喇
仲有家可以敗咩:onion18:
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 12:52 AM 發表
我都有份踢佢入会咖, 不過阿月可能係原兇
嘻嘻
無錯啊
你倆個都係我踼入愛與誠王國的原兇咖
想你地可分愛與誠王國工資錢咋

回復 #3812 wlt1110 的帖子

thankyou u la, brahda.  hey, you're pretty observing.  you noticed the details.

回復 #3814 小fai 的帖子

多謝多謝'我都係蒙查查做咗都唔知發生咩事'之前幾日重俾个老奀枷打我毒針ノ我以為死梗添
財神童子来报到

回復 #3818 月※月 的帖子

咁真係多得你唔少咯

駛唔駛以身相許呀

唔啱我地两个一斉「服侍」你吖

回復 #3821 yang5301 的帖子

too late la, d 老細都走 Q 哂 loh
原帖由 月※月 於 2008-1-4 01:38 AM 發表

嘩嘩嘩...
真勤:onion05:
顧住身體啊:onion18:
不要請假啊:014:
我無了你怎辦啊
啊,卒之表態喇

超哥,恭喜 bor

回復 #3823 jj99xx 的帖子

congrate u got ur vip ha!