返回列表 回復 發帖

回復 #3823 jj99xx 的帖子

可能出来的哦。。因为股市开市啦。。
原帖由 月※月 於 2008-1-4 12:04 AM 發表

嘻嘻
祝掌門,新年快樂,日日開開心心
哈哈。。。谢谢你,月!
祝你永远开开心心,心想事成,青春美丽!:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 12:44 AM 發表
掌門人便各位大佬大姐, JJ 報到
祝各位、新年快樂,永遠 happy

祝你新年快乐,万事如意!!!
开开心心每一天!!
:onion14:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 小fai 於 2008-1-4 01:14 AM 發表
恭喜曬愛與誠的vip  wor
小fai欢迎你常来。。
祝你多多人追。。。哈哈。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 月※月 於 2008-1-4 01:38 AM 發表

嘩嘩嘩...
真勤:onion05:
顧住身體啊:onion18:
不要請假啊:014:
我無了你怎辦啊
你还有我们啊。。。

按此加入爱与诚王国            
青春美丽=i need
原帖由 felixng2007 於 2008-1-4 02:26 AM 發表
青春美丽=i need
哈哈。。
祝你青春美丽!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2008-1-4 02:18 AM 發表

你还有我们啊。。。
嘻嘻
jj99xx 和甘仔超 是我用錢錢買的奴啊
佢地話過一世為奴咖
無了他們我怎辦啵

回復 #3833 月※月 的帖子

有我麻得!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 唔洗佢地啦

回復 #3834 felixng2007 的帖子

你是龟奴???
lont time din c yang!
still busy with ur job?

回復 #3834 felixng2007 的帖子

喂!細佬;唔好搶爛市好喎!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #3837 甘仔超 的帖子

我出 1$$$ tvb 買

回復 #3833 月※月 的帖子

妳放心啦,我地生係月家人,死係月家鬼喎!唔會過場嘅,...除非...
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #3839 甘仔超 的帖子

.除非...???????????
有人說月※月好美