返回列表 回復 發帖
anybody here ??:onion14:
LiFe iS fuLL Of pAIn
:onion05: 我来啦,有没人
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 iceman87 於 2008-4-20 02:29 PM 發表
hi..............
HI~ 狗仔好得意呀~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-20 06:13 PM 發表

HI~ 狗仔好得意呀~~
乜你連 狗仔 都想 ... ... :019:  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-4-20 06:38 PM 發表

乜你連 狗仔 都想 ... ... :019:  ...
跟的阿大多是有少少..................:019:
~~任逍遥~~
原帖由 toyo88 於 2008-4-20 02:19 PM 發表

又多一名,叫四飞~~
哈。。哈。。找埋阿大就五飞了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 01:54 AM 發表

哈。。哈。。找埋阿大就五飛了。。。
重要找埋阿大?邊個阿大?

家陣你咪係阿大 lo , ,,, ,,, :024:  ...
杰仔,啊哥,马来熊猫..早晨:onion05:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-21 09:48 AM 發表
妹妹,早晨!!做咩甘口乖啊!!你有什么要求啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 10:49 AM 發表

妹妹,早晨!!做咩甘口乖啊!!你有什麼要求啊!!
雞精阿哥,我又叫你早晨呀!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-4-21 11:34 AM 發表

雞精阿哥,我又叫你早晨呀!  ...
早晨!都不洗出刀仔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 11:50 AM 發表

早晨!都不洗出刀仔!!
我驚你吾認得我吖嘛!咁耐冇見。   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-4-21 11:54 AM 發表

我驚你吾認得我吖嘛!咁耐冇見。   ...
甘都不洗出刀仔啊!!是都留番给阿大!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 11:57 AM 發表

甘都不洗出刀仔啊!!是都留番给阿大!!
喂。。阿鸡精哥。。家阵人地要队你喎。。你咪下下都讲我喎。。。:019:
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-21 09:48 AM 發表
噢。。BB,你都咁早呀。。。吃左早餐了吗??:014: