返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-4-21 11:57 AM 發表

甘都不洗出刀仔啊!!是都留番给阿大!!
阿大呢幾排都扮純情 , 吾知係咪有 D 咩野陰謀!   ...
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:00 PM 發表

喂。。阿鸡精哥。。家阵人地要队你喎。。你咪下下都讲我喎。。。:019:
阿大!你吾好亂講喎 ... 無 la  la  我又點會隊我阿哥 ar !  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-4-21 12:04 PM 發表

阿大呢幾排都扮純情 , 吾知係咪有 D 咩野陰謀!   ...
你不好踢爆他啦!!不好周围唱他扮純情骗妹妹仔啊!!:onion31:
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-4-21 12:08 PM 發表

阿大!你吾好亂講喎 ... 無 la  la  我又點會隊我阿哥 ar !  ...
放心啦!!我信你GA
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 12:11 PM 發表

你不好踢爆他啦!!不好周围唱他扮純情骗妹妹仔啊!!:onion31:
喂。。唔好呃呃声咁难听喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:00 PM 發表

喂。。阿鸡精哥。。家阵人地要队你喎。。你咪下下都讲我喎。。。:019:
你做人阿大,是不是要帮D小顶番两野啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:14 PM 發表

喂。。唔好呃呃声咁难听喎。。
我没话你呃啊!! 你误会啦~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 12:15 PM 發表

你做人阿大,是不是要帮D小顶番两野啊!!
唉。。鸡精哥。。我都帮你顶左唔止几野咯。。
原帖由 posman 於 2008-4-21 12:17 PM 發表

我没话你呃啊!! 你误会啦~
唉。。讲的有没心我唔知。。都是看到的人多算就信是真。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:17 PM 發表

唉。。鸡精哥。。我都帮你顶左唔止几野咯。。
甘你还不sorry!!!  等我加多两野给你
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:18 PM 發表

唉。。讲的有没心我唔知。。都是看到的人多算就信是真。。。
人家要点样想我阻止不到喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 12:23 PM 發表

人家要点样想我阻止不到喔!!
唉。。就是你做的好事。。
快4千貼 加油加油
5858588tvb幣等著你喔
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:43 PM 發表

唉。。就是你做的好事。。
不洗我讲D人都不会信你
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 10:49 AM 發表

妹妹,早晨!!做咩甘口乖啊!!你有什么要求啊!!
我无啊...
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**