返回列表 回復 發帖
[quote]原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 03:40 PM 發表
咁遲!d 老細都走 Q 哂啦!!:onion31: [/quote

hi~~~

他們不等我回來:019::019:

回復 #3856 maymay2032 的帖子

呢壇野?我等你咪得囉!:onion10:
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 02:44 PM 發表
喂你地好
我又入嚟打水圍啦
歡迎歡迎,熱烈歡迎
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 02:48 PM 發表
吓,你个衰冷話我神神地
我幾時有發作過呀?
話得你唔對咩
嘻嘻 見到你會,,,會,,,有口吃咖 神,,,神鵰大俠嘛

回復 #3854 maymay2032 的帖子

hello, 你同我今日都係二房人,埋到去 d 燒肉都分曬 loh
原帖由 月※月 於 2008-1-4 04:54 PM 發表

話得你唔對咩
嘻嘻 見到你會,,,會,,,有口吃咖 神,,,神鵰大俠嘛
今日病到抽筋,乜鵰都變病雀啦
原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 03:40 PM 發表
咁遲!d 老細都走 Q 哂啦!!:onion31:
你都係老細啵
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 04:59 PM 發表

今日病到抽筋,乜鵰都變病雀啦
哎也 我要關心下你囉 乜病啊
仲抽筋添
有無事呢
原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 02:49 PM 發表
瞓緊覺呀!吹到成口波...
呵呵 瞓緊覺都識吹,至叻你囉

回復 #3863 月※月 的帖子

我都問候下先,抽左條筋呀,陰公囉!月月抱抱...:sleeps:
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 03:08 PM 發表
死啦、我嚟親 D 老細都忙第二样

我感覺好似个妾侍仔咁,去親祠堂就要企後便
你時時做後便咩
原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 05:07 PM 發表
我都問候下先,抽左條筋呀,陰公囉!月月抱抱...:sleeps:
係關心耶 係個心到關出來耶
史鬼抱咩
原帖由 月※月 於 2008-1-4 05:10 PM 發表

係關心耶 係個心到關出來耶
史鬼抱咩
哈哈。。。
你们谈的内容还蛮有趣的。。:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 maymay2032 於 2008-1-4 04:06 PM 發表
[quote]原帖由 甘仔超 於 2008-1-4 03:40 PM 發表
咁遲!d 老細都走 Q 哂啦!!:onion31: [/quote

hi~~~

他們不等我回來:019::019: ...
may,
好久不见了。。

按此加入爱与诚王国            
我回来咯。。。 大家对新年有什么计划,活动啊?