返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:02 PM 發表

噢。。BB,你都咁早呀。。。吃左早餐了吗??:014:
吃jor好多野~peanut koko,sesame chicken mee,roti,milo,chips more...
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #3858 7878 的帖子

有没我份:onion03:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-21 12:55 PM 發表

吃jor好多野~peanut koko,sesame chicken mee,roti,milo,chips more...
我都係剛食飽番黎,不過就冇你咁豐富! 燒鴨飯,魚香茄子煲和一支綠茶!:014:  ...
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-21 09:48 AM 發表
杰仔,啊哥,马来熊猫..早晨:onion05:
早晨。。。不过我回来已经系下午3点几了。。。。午餐都吃埋。。。。:019: 。我的名很久都没在山庄出现过了。。。。好彩还有你记得我。。。。:014:
原帖由 马来熊猫 於 2008-4-21 03:27 PM 發表

早晨。。。不过我回来已经系下午3点几了。。。。午餐都吃埋。。。。:019: 。我的名很久都没在山庄出现过了。。。。好彩还有你记得我。。。。:014: ...
熊猫哥 . 真係好耐,好耐冇見呀。近排忙 D 乜呀?  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-4-21 04:04 PM 發表

熊猫哥 . 真係好耐,好耐冇見呀。近排忙 D 乜呀?  ...
日一份,夜一份。。。。。没办法啦~人穷嘛。。。。。:019:
原帖由 马来熊猫 於 2008-4-21 04:28 PM 發表

日一份,夜一份。。。。。没办法啦~人穷嘛。。。。。:019:
日一份,夜一份还讲穷,都给你找晒啦!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 04:32 PM 發表

日一份,夜一份还讲穷,都给你找晒啦!!:024:
你看不见我张照片穷到连衫都没钱买来穿咩?
熊猫哥~~你好啊
好久没来哦咯~~~大家都好吧~~
原帖由 mk841 於 2008-4-21 08:48 PM 發表
熊猫哥~~你好啊
好久没来哦咯~~~大家都好吧~~
有心,有心,没穿没烂。。。。上来坐下咯~不然给阿大同鸡精他地话我唔做野啦~
原帖由 马来熊猫 於 2008-4-21 08:15 PM 發表

你看不见我张照片穷到连衫都没钱买来穿咩?
没钱买衫????你讲野啊!!:024:

甘你又背着吉它!! 当埋它啊!!

~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-21 09:22 PM 發表

没钱买衫????你讲野啊!!:024:

甘你又背着吉它!! 当埋它啊!!
挡咗它我点揾食啊!你养我啊!?
原帖由 马来熊猫 於 2008-4-21 09:48 PM 發表

挡咗它我点揾食啊!你养我啊!?
唉。。揸兜咪得咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 10:20 PM 發表

唉。。揸兜咪得咯。。
揸兜!!!我看他揸兜都不掂!!
~~任逍遥~~
原帖由:024:  wk.hoo 於 2008-4-21 10:20 PM 發表

:024:  唉。。揸兜咪得咯。。
唉!真係「世風日下」!做阿大既,境然叫D靚去「揸兜」!頂! :019:   ...