返回列表 回復 發帖
大家好!!

回復 #3871 amy89 的帖子

你好。。。。你那里人啊?
anyone here?:onion14:
原帖由 yang5301 於 2008-1-4 08:31 PM 發表
我回来咯。。。 大家对新年有什么计划,活动啊?
計劃要活動咩 不是坐言起行麼
原帖由 amy89 於 2008-1-4 08:51 PM 發表
大家好!!
amy89 你好啊 有空要多來啵:onion05:
原帖由 nesta0013 於 2008-1-4 08:00 PM 發表

哈哈。。。
你们谈的内容还蛮有趣的。。:onion05:
掌門有興趣咩
你也可以一齊參加說說笑 談談情......況咖

回復 #3865 甘仔超 and #3863 月※月 的帖子

你两个一唱一和咁寃氣,我 no eye see 咯

我週身疼又鼻塞,好辛苦呀
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 11:45 PM 發表

幾時有唱你啵 都無和姐 更無寃啵:014:
你疼咩可能你少做運動啵
鼻塞,你會否索得多耶

回復 #3878 月※月 的帖子

死啦!jj扎扎跳呀:onion05:
i祝jj精神爽利呀!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-4 11:45 PM 發表

jj 生病了??

两个一唱一和,那我来跳了...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

按此加入爱与诚王国            

回復 #3871 amy89 的帖子

欢迎您加入爱与诚王国 !
在下要睡觉啦。。。早抖!
原帖由 月※月 於 2008-1-4 11:42 PM 發表

掌門有興趣咩
你也可以一齊參加說說笑 談談情......況咖
哈哈。。。好啊。。
我有興趣啊。。。
說說笑,談談情。。。:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2008-1-5 01:03 AM 發表

jj 生病了??

两个一唱一和,那我来跳了...208712208712
我痾了幾啊:019:
可能食錯野:onion14:
原帖由 甘仔超 於 2008-1-5 01:00 AM 發表
死啦!jj扎扎跳呀:onion05:
i祝jj精神爽利呀!
JJ自己話一早札左啵
仲有得跳麼:onion05:
各位886
我肚痛又肚痾,吃了藥去:sleeps: