返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-4-22 05:02 AM 發表 唉!真係「世風日下」!做阿大既,境然叫D靚去「揸兜」!頂! :019:   ... 哈。。哈。。我地的家事你知几多喎。。。                  http://i214.photobucket.com/albums/cc123/rickyev ...
哈。。。哈。。四仔友。。我地的家事你知几多呀。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-22 12:35 PM 發表

既然你話係你地既家事,咁我 say sorry  lo ,   :019:  ...

咁你 e 加滿意未呀!老大!   ...

Happy 番哂就再吹過 la , ... ...  :onion05:  ... ...
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-22 12:35 PM 發表

点解D家事我又不知道GA!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-22 08:40 PM 發表

点解D家事我又不知道GA!!
唉。。你都离家出走咁耐了。。你重好意思讲。。。。。:onion31:
原帖由 rickyeva 於 2008-4-22 06:27 PM 發表

既然你話係你地既家事,咁我 say sorry  lo ,   :019:  ...

咁你 e 加滿意未呀!老大!   ...

Happy 番哂就再吹過 la , ... ...  :onion05:  ... ...
哦。。咁是你关心我地废柴囖。。我高兴才是。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-22 09:24 PM 發表

唉。。你都离家出走咁耐了。。你重好意思讲。。。。。:onion31:
你讲野啊!:024:  只熊猫潜水甘耐他又知道!!

你摆明是针对我!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-22 09:40 PM 發表

你讲野啊!:024:  只熊猫潜水甘耐他又知道!!

你摆明是针对我!
唉。。熊猫就真系潜水。。你呢??去第二度都唔番来。。

一番来就吵。。你自己问心啦。。:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-22 09:51 PM 發表

唉。。熊猫就真系潜水。。你呢??去第二度都唔番来。。

一番来就吵。。你自己问心啦。。:onion31:
你摆明就针对我!!不蒲头果D就帮着晒!!蒲头果D就踩!!:onion03:

你都是日日周围走没返来咯!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-22 09:57 PM 發表

你摆明就针对我!!不蒲头果D就帮着晒!!蒲头果D就踩!!:onion03:

你都是日日周围走没返来咯!!:024:
我没番来。。哈。。哈。。好。。咁你就当我真系针对你啦。。

:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-22 10:07 PM 發表

我没番来。。哈。。哈。。好。。咁你就当我真系针对你啦。。

:onion31:
不公平待遇!!:onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-22 10:19 PM 發表

不公平待遇!!:onion03:
唉。。你点讲都是带头的其中一个啊。。

做好D啦。。:019:
:onion05: :onion05: 路过。。。。

原帖由 wk.hoo 於 2008-4-22 10:58 PM 發表

唉。。你点讲都是带头的其中一个啊。。

做好D啦。。:019:
哼!!你对我不好!! 我去潜水!!:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-22 11:22 PM 發表

哼!!你对我不好!! 我去潜水!!:onion05:
好。。咁你走啦。。我唔会留你。。:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-23 11:47 AM 發表

好。。咁你走啦。。我唔会留你。。:onion31:
唉!都吾知講D乜野好?咁既環境都係合埋個口好D!  ...

以和為貴呀!