返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-23 11:47 AM 發表

好。。咁你走啦。。我唔会留你。。:onion31:
走米走咯!!你记得是你赶我走的!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-23 08:34 PM 發表

走米走咯!!你记得是你赶我走的!!:024:
我没赶你走。。我只是唔会留你。。你要分清楚。。:onion31:

费事又讲我。。。:onion31:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #3891 posman 的帖子

呢度环境仲系甘。。。:019:    出去先:onion05:
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-23 09:59 PM 發表

我没赶你走。。我只是唔会留你。。你要分清楚。。:onion31:

费事又讲我。。。:onion31:
司马超之心, 路人皆知!!
~~任逍遥~~
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-23 10:08 PM 發表
呢度环境仲系甘。。。:019:    出去先:onion05:
你站边边啊!!话晒你都是废侯,有发言权!!
~~任逍遥~~

回復 #3895 posman 的帖子

我无企边边啊... 我企中间嘅    
"有发言权" 呢句说话我最仲意听咯...
原帖由 posman 於 2008-4-23 11:13 PM 發表

司马超之心, 路人皆知!!
唉。。是司马昭之心才对。。。:019:
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-24 09:58 AM 發表
我无企边边啊... 我企中间嘅    
"有发言权" 呢句说话我最仲意听咯...
又是钟意听恭候的一个。。咁你讲啦。。:019:
入黎睇睇。。欢迎吗。。?:014:
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-24 12:43 PM 發表
入黎睇睇。。欢迎吗。。?:014:
哦。。欢迎啊。。多D来喎。。。

回復 #3900 wk.hoo 的帖子

咩事搞到咁吵啊。。。
都系嗰句...大家自己人唔好伤和气
以和为贵哦
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-24 03:12 PM 發表
都系嗰句...大家自己人唔好伤和气
以和为贵哦
他都没当我是自己人!!!!:onion03:
~~任逍遥~~
吵架??????????/
闪:onion05:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-24 11:32 PM 發表
吵架??????????/
閃:onion05:
閃 ?  閃去邊呀? 一齊吖!:onion05:  ...