返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2008-1-5 12:49 發表

You must be talking about Bourget!!

~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #3900 月※月 的帖子

乜呢度忽然間咁雜嘅,成間廣华医院咁款

回復 #3871 amy89 的帖子

hello amy, how r u?  my name is jj and i'm not crazy.  thank you very much

回復 #3880 nesta0013 的帖子

我病到五顏六色,就...就....就.....就快.........

...........................................好...好...好番啦

甘仔超,阿月,同岳飛老母梗係以為我就快埋單啦:onion31:
你就想,我好「硬」淨咖,唔死得嘅!:024:
善有善報、惡有惡報,想我死果 d 實会肚痛经痛

講吓笑咋'我冇咁小氣:onion05: :onion05:

回復 #3904 jj99xx 的帖子

保衛地球,襯你病攞你命!!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-5 02:34 PM 發表
係囉! 我都覺得!
唔知係咪因為多左隻小氣老鼠响度呢?  

原帖由 jj99xx 於 2008-1-5 02:34 PM 發表
呢到雜咩
雜得過你至奇喇
原帖由 jj99xx 於 2008-1-5 02:50 PM 發表
我病到五顏六色,就...就....就.....就快.........

..........好...好...好番啦

甘仔超同阿月梗係以為我就快埋單啦、你就想!!!
呵呵 我當你和埋單無乜分別啵

回復 #3906 woofy 的帖子

老鼠?乜老鼠,當奴鴨果d?幾Q呀!

回復 #3908 月※月 的帖子

無計啦,聽講佢俾人落左降頭!

回復 #3909 甘仔超 的帖子

妖,人講你又講,連你都病埋?

回復 #3911 jj99xx 的帖子

應該係,要增強能力先得

回復 #3908 月※月 的帖子

你已经肚痛,係咪想我拮埋你经痛呀???????????

原帖由 甘仔超 於 2008-1-5 03:10 PM 發表
應該係,要增強能力先得
見你死吓死吓,攞住两粒去啪啦....

原帖由 jj99xx 於 2008-1-5 14:50 發表 我病到五顏六色,就...就....就.....就快....................................................好...好...好番啦甘仔超,阿月,同岳飛老母梗係以為我就快埋單啦:onion31: 你就想,我好「硬」淨咖,唔死得 ...
欢迎您加入爱与诚王国 !:014:
Sounds like u are a really funny guy woo !!  
~ boyboy 俱乐部 ~