返回列表 回復 發帖

回復 #3913 jj99xx 的帖子

你都食翻條鱷魚補下身啦,

男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 boy12 於 2008-1-5 03:27 PM 發表

欢迎您加入爱与诚王国 !:014:
Sounds like u are a really funny guy woo !!  
嘩,卒之有人讚我 bor, thank you, thank you, thank you!!!

咁好馬都要有个伯樂先得嘅,我先排至俾人督背脊督到花哂喳!!!

岳飛 ?
俾人督背脊督 ?
Who ? Must be little moon moon la !! :onion31:
From a pretty girl, no problem la !! It could be just a massage !  
Hoho !

~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 jj99xx 於 2008-1-5 03:12 PM 發表
你已经肚痛,係咪想我拮埋你经痛呀???????????

呵呵
我心地善良,百毒不侵:014:
怕你咩:onion31:
放馬過來喇:024:
卡卡 我會閃O既

回復 #3919 月※月 的帖子

我来了。。

回復 #3917 jj99xx 的帖子

俾人督背脊咁陰公?岳飛佢娘親上左黎都唔定喎!
大吉利事!大吉利事!

回復 #3921 甘仔超 的帖子

hi。。。你那里人啊?

回復 #3922 yang5301 的帖子

地球人
火星人在此

hello broddas and zisters

回復 #3924 jj99xx 的帖子

翻黎呢?精神左喎!我都係岩岩去完打工仔樂園報導翻黎,
原帖由 boy12 於 2008-1-5 04:26 PM 發表
岳飛 ?
俾人督背脊督 ?
Who ? Must be little moon moon la !! :onion31:
From a pretty girl, no problem la !! It could be just a massage !  
Hoho ! ...
我係 blue easy - heal fast 果种人

但係做和事老重反為俾人督就真係冤枉大老爺

我知係边個,其實發个短消息就乜都可以解决 la

都係女人,但唔係阿 moon, 佢做事唔会陰陰濕温

回復 #3925 甘仔超 的帖子

我都發咗五个時事帖,有一个記得睇,係關于上面開始加強監控嘅
原帖由 甘仔超 於 2008-1-5 03:27 PM 發表

你都食翻條鱷魚補下身啦,
妖,你成日食埋 d 古怪嘢,因住个古姑遲早甩咗出嚟呀:onion31:
原帖由 月※月 於 2008-1-5 05:41 PM 發表

呵呵
我心地善良,百毒不侵:014:
怕你咩:onion31:
放馬過來喇:024:
卡卡 我會閃O既
你好 d 未呀,我都睇怕就嚟..............................................

..........................................................................................................................好翻 loh :onion05: :onion05: :onion05:

回復 #3928 jj99xx 的帖子

你冇留意同你個張問題相有異曲同工咩,哈哈...