返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-4-28 01:09 AM 發表

:024: 你讲清楚好喔!!我有咩做不到!!
哎呀~~~~你甘大声,我好惊啊~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 01:12 AM 發表

哎呀~~~~你甘大声,我好惊啊~~~~~
你咁老经验。。有咩吓到你喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-28 02:24 AM 發表

你咁老經驗。。有咩嚇到你喎。。
冇錯!又真係好似冇乜喎!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-4-28 01:47 PM 發表

冇錯!又真係好似冇乜喎!  ...
唔。。又可能唔系唔惊。。是可能是老花加深左看唔清楚。。。

你知了。。上左老年就有咁的愤烦恼架啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-28 03:35 PM 發表

唔。。又可能唔系唔惊。。是可能是老花加深左看唔清楚。。。

你知了。。上左老年就有咁的愤烦恼架啦。。
阁下既意思系。。。。。??
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 07:04 PM 發表

客气D就是话你成熟有女人味!!

不客气就是话你"老"<<<<我阿大讲的!不关我事!!
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 07:04 PM 發表

哈。。哈。。讲你样咁后生。。做咩机能咁快就坏。。
原帖由 posman 於 2008-4-28 08:40 PM 發表

客气D就是话你成熟有女人味!!

不客气就是话你"老"
你只死鸡精啊,我系唔系踩错你既祖宗山坟呢,你踩少我一野你晓死啊??:024:
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 10:21 PM 發表

你只死鸡精啊,我系唔系踩错你既祖宗山坟呢,你踩少我一野你晓死啊??:024:
黑山老妖,洗不洗甘嘈啊!!

是不是没壮男给你骗啊!!
~~任逍遥~~
我回来啦!!!
大帅哥。。。。
废材路过。。。:onion05:
后日是假期咯。。。爽爽。。:onion05: :onion05:
去开心。。开心能延长生命。。莫再掩饰。。掩饰心中一点点野性。。。:014:
原帖由 ddly 於 2008-4-29 03:34 PM 發表
我回来啦!!!
你是不是进错屋企啊!!!
~~任逍遥~~
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-29 08:13 PM 發表
后日是假期咯。。。爽爽。。:onion05: :onion05:
去开心。。开心能延长生命。。莫再掩饰。。掩饰心中一点点野性。。。:014:
粮都还未出有假期都没得去撩啦!!!:onion03:
~~任逍遥~~

回復 #3934 posman 的帖子

我就是等紧你D粮银咯。。。