返回列表 回復 發帖
原帖由 kentt15 於 2008-2-25 04:49 PM 發表
hihi...我来打下广告先。。。

我们将举办一个邀请赛给全TVBNOW的会员

富家豪族之TVBNOW靓女竞选大赛(公开给全TVBNOW会员)
*活动将在1/3/08开始。多谢

所有火焰帮的朋友记得来参加啊。。。没有您的参加,会 ...
响火焰帮大广告....好啊...广告费, 100, 000, 000, 000....5该晒啊...
D数入卑我就得喀啦...我代火焰帮收....
亞妹。。。。。。
好掛著你啊 ﹗﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-2-26 06:46 發表
亞妹。。。。。。
好掛著你啊 ﹗﹗﹗
ju ju  我終於都放工拿!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
互妹早晨~~:onion05:
少林寺係你5星級的家
好耐没入来,打声HI先
顶上去先....
原帖由 viento 於 2008-2-25 01:37 PM 發表
來幫亞妹一腳,我升......
邰正宵 - 愛歸零
over over :019:
  收到.. 收到...
roger that...
开会啦....D 人尼????:019:
原帖由 ed_teck 於 2008-2-26 19:58 發表
  收到.. 收到...
好開心見到你  
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 19:59 發表
roger that...
武哥 好耐無見咯  
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:06 PM 發表

武哥 好耐無見咯  
都几耐下喀....:014:
有幾耐吁?
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 20:11 發表

都几耐下喀....:014: