返回列表 回復 發帖
大家好!
这里好热闹...:onion05:
你们两个好奇怪哦。。甘仔超 jj99xx 。。。。
哈哈。。热闹是好事!

希望这里天天都那么热闹,门庭若市!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 yang5301 於 2008-1-6 12:06 AM 發表
你们两个好奇怪哦。。甘仔超 jj99xx 。。。。
奇怪?

我唔係基咖,阿超就話唔埋
原帖由 甘仔超 於 2008-1-5 11:06 PM 發表
你冇留意同你個張問題相有異曲同工咩,哈哈...
你係咪想我拮埋你?????????

原帖由 jj99xx 於 2008-1-6 12:33 AM 發表

奇怪?

我唔係基咖,阿超就話唔埋
哈哈。。

按此加入爱与诚王国            

回復 #3932 yang5301 的帖子

叫我 JJ 得啦

阿 moon moon 就叫我 JJ 狗狗
原帖由 nesta0013 於 2008-1-6 12:38 AM 發表

哈哈。。
hello 老细, 你好
你派錢果日我迟到、咁幾時先至有得再派呀??
原帖由 jj99xx 於 2008-1-6 12:44 AM 發表

hello 老细, 你好
你派錢果日我迟到、咁幾時先至有得再派呀??
私人过一些钱 给你先。。
农历新年前一定派“压岁钱”!

按此加入爱与诚王国            

回復 #3939 nesta0013 的帖子

嘩正呀,又多咗+皮野啦

多謝掌门人

原帖由 jj99xx 於 2008-1-6 01:12 AM 發表
嘩正呀,又多咗+皮野啦

多謝掌门人

不用客气,大家开心就好。。:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 jj99xx 於 2008-1-6 00:39 發表
叫我 JJ 得啦

阿 moon moon 就叫我 JJ 狗狗

why JJ 狗狗?  not JJ mouse ma?

~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #3941 nesta0013 的帖子

嘩,我都話爱与诚王国正架啦,我都多咗+皮野呀!掌门人萬歲!爱与诚王国萬歲

男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #3932 yang5301 的帖子

吓奇怪? 乜野咁怪啫, 搵超人叔叔幫手啦

男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

Cos our group has now 2 超人la ! U and Super.dog ma !  We are now the "SUPER" family !!

Hoho ! u guys are getting rich la !!
I want to have some red pocket $ too !

~ boyboy 俱乐部 ~