返回列表 回復 發帖
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-29 10:28 PM 發表
我就是等紧你D粮银咯。。。
:onion03:  没人性啊!!!!
~~任逍遥~~
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-29 10:28 PM 發表
我就是等紧你D粮银咯。。。
边殊有钱收???
得我有钱收哦。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-29 11:38 PM 發表
得我有钱收哦。。
吓。。。。。。乜唔系见者有份既咩????

回復 #3939 vwwo 的帖子

我同他关系好可爱的。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-30 08:20 AM 發表
我同他关系好可爱的。。
吓。!!!唔通你同拒系。。。。。。

回復 #3941 vwwo 的帖子

其实...我...我...我...:014:
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-4-30 09:31 AM 發表
其实...我...我...我...:014:
唉。。。你几时玩这家架???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
你地系gay
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-1 12:40 AM 發表
你地系gay
我不是啊!!只不过是买野还未给钱!!不好误会:019:
~~任逍遥~~

回復 #3945 posman 的帖子

甘就快点备啦...备人误会不好啊
你要结婚了
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-1 03:17 PM 發表
甘就快點備啦...備人誤會不好啊
你要結婚了
佢叫雞精,又點會係「基」呀?冇人會誤會佢既!

結婚咁大件事,當然要恭喜你啦!恭喜 ! 恭喜 ! :014:  ...

但係點解要出刀仔呀?  驚有人「搶」親?
原帖由 rickyeva 於 2008-5-1 03:40 PM 發表

佢叫雞精,又點會係「基」呀?冇人會誤會佢既!

結婚咁大件事,當然要恭喜你啦!恭喜 ! 恭喜 ! :014:  ...

但係點解要出刀仔呀?  驚有人「搶」親? ...
我系话啊哥他要结婚啦...不是我啦~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-1 03:44 PM 發表

我系话啊哥他要结婚啦...不是我啦~~
吓得我呀
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-1 03:46 PM 發表

吓得我呀
结婚对我来讲很遥远~~