返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:13 PM 發表
有幾耐吁?
你放左工定系未返工喀???:onion14:
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 20:16 發表

你放左工定系未返工喀???:onion14:
未返工喀
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:03 PM 發表

好開心見到你  
:014:....
返幾點?
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:17 PM 發表

未返工喀
甘仲有几耐要返工啊?? 你返左工...边个来开会啊??
原帖由 ed_teck 於 2008-2-26 20:19 發表

返幾點?
返夜1700--2330
原帖由 ed_teck 於 2008-2-26 08:19 PM 發表

返幾點?
你踢完波啦??? 入几粒啊??
e ka 1.30pm 仲有時間..
我去沖個凉先..
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 08:22 PM 發表

你踢完波啦??? 入几粒啊??
两球...
原帖由 ed_teck 於 2008-2-26 20:22 發表
e ka 1.30pm 仲有時間..
我去沖個凉先..
see u
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 20:20 發表

甘仲有几耐要返工啊?? 你返左工...边个来开会啊??
武哥我請2個星期假...
去一個上唔到鋼既地方渡假.
呢度交比你.............................................做清潔!
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:26 PM 發表

呢度交比你.............................................做清潔!
无问题....你去啦....去啦....返黎果阵要温柔啦!!!
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:26 PM 發表

:019: i will always miss u..
原帖由 ed_teck 於 2008-2-26 08:23 PM 發表

两球...
两球own goal???
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 20:32 發表

无问题....你去啦....去啦....返黎果阵要温柔啦!!!
你竟然.....叫我去啦!
原帖由 ed_teck 於 2008-2-26 08:33 PM 發表

:019: i will always miss u..
how about me?? 有话去冲凉??