返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2007-10-27 00:02 發表

今天未見過她啊:014:
好挂主她。。。。:019:
原帖由 人一个 於 2007-10-27 12:33 AM 發表

好挂主她。。。。:019:
puppy,你好!
我都好挂住大家..................
原帖由 vwwo 於 2007-10-27 17:16 發表

puppy,你好!
靚媽 我反來拿
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
靓姐好呀~~亚妹好呀~~人兄好呀~~大家好呀~~~
原帖由 canz85 於 2007-10-27 17:19 發表
靓姐好呀~~亚妹好呀~~人兄好呀~~大家好呀~~~
華叔叔你好
原帖由 lux1261 於 2007-10-27 05:21 PM 發表

華叔叔你好
华仔~~才对呀~~:onion14:
靓姐,你有没有MSN呀??有东西和你商量~~
原帖由 canz85 於 2007-10-27 05:25 PM 發表

华仔~~才对呀~~:onion14:
靓姐,你有没有MSN呀??有东西和你商量~~
有,不过我吾系好识用.........................
[email protected]
原帖由 vwwo 於 2007-10-27 05:27 PM 發表

有,不过我吾系好识用.........................
[email protected]
那不紧要~~我迟点PM你~~
原帖由 vwwo 於 2007-10-27 17:16 發表

puppy,你好!
我仲以为你去找uncle lim...:onion05:
原帖由 人一个 於 2007-10-27 06:13 PM 發表

我仲以为你去找uncle lim...:onion05:
我吾烂赌架!
原帖由 vwwo 於 2007-10-27 18:28 發表

我吾烂赌架!
啊无。。你等他出完山才返来on9...:019:
赢几多??
路过 借我打个广告

新做既估歌仔游戏:
http://www.tvbnow.com/thread-183375-1-1.html
原帖由 人一个 於 2007-10-27 06:35 PM 發表

啊无。。你等他出完山才返来on9...:019:
赢几多??
原帖由 vwwo 於 2007-10-27 22:24 發表

靚媽  回覆時請加多1兩個字
如果唔係會比人扣分
原帖由 lux1261 於 2007-10-27 10:35 PM 發表

靚媽  回覆時請加多1兩個字
如果唔係會比人扣分
因为果只衰puppy系都话我去赌........................................