返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 07:56 PM 發表

你地都吾吹水.成日頂 黎頂去!
无左你....我地都无晒心机吹水啦...依家你知你几重要啦...:014:
原帖由 crashersus 於 2008-3-12 20:29 發表

无左你....我地都无晒心机吹水啦...依家你知你几重要啦...:014:
你d花言巧語真係...................好聽!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 08:45 PM 發表

你d花言巧語真係...................好聽!
真心话来喀...
hi~你地好~路过:onion05:
入谷温人
我來啦, 阿妹我等你來吹水
原帖由 crashersus 於 2008-3-12 22:28 發表

真心话来喀...  
我信架!:014:
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 23:21 發表
hi~你地好~路过:onion05:
路过要交路費架!
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 00:31 發表
我來啦, 阿妹我等你來吹水
喵喵  我掛著你!:014:
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 01:44 AM 發表

喵喵  我掛著你!:014:
係度呀~~等你來吹水
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 01:46 發表

係度呀~~等你來吹水
吹水:014: :014: :014:
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 01:51 AM 發表

吹水:014: :014: :014:
好啦~~開始~~點解放假呀
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 01:56 發表

好啦~~開始~~點解放假呀
放病假到下星期!:onion14:
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:00 AM 發表

放病假到下星期!:onion14:
這麼大件事, 沒什麼問題吧
阿妹~~不是開玩笑, 小心身體呀呢排我都有好多朋友病佐
有大病有小病~總之好多病
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 02:03 發表

這麼大件事, 沒什麼問題吧
阿妹~~不是開玩笑, 小心身體呀呢排我都有好多朋友病佐
有大病有小病~總之好多病
唔大件事.....係個kirney度抽少少:onion18:

寄去比利時化驗.1星期後有結果!
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:07 AM 發表

唔大件事.....係個kirney度抽少少:onion18:

寄去比利時化驗.1星期後有結果!
亚妹~~~~~
我好挂住你啊!!!!!