返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:16 AM 發表

唔識打中文~~神~~
我以後會好好好好好鍚自己身子.
唔會再去拼!
亚妹你咁后生竟然肾亏????
你咪吓我啊!!!!!
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:25 AM 發表

你想點呀?你攪到我笑到傷口痛!
唔走囉。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 02:26 發表

阿妹~~個傷口痛唔痛
小小啦!仲未沖涼呀!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lcw1234 於 2008-3-13 02:27 發表

亚妹你咁后生竟然肾亏????
你咪吓我啊!!!!!
我又唔係男仔.
最緊要你唔腎虧!
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:27 發表

唔走囉。。
乖拿!
亚妹记住要多D休息啊!!!!!!
早日回复当日活泼既亚妹啊!!!!
我今日又醉左,要训啦.......各位:
欢乐今宵......各位观众.....晚安!!!!!
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:31 AM 發表

乖拿!
有乜搞。。
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:30 AM 發表

我又唔係男仔.
最緊要你唔腎虧!
我誓估唔到原来亚妹係咁锡我既:014:
原帖由 lcw1234 於 2008-3-13 02:32 發表
亚妹记住要多D休息啊!!!!!!
早日回复当日活泼既亚妹啊!!!!
我今日又醉左,要训啦.......各位:
欢乐今宵......各位观众.....晚安!!!!!
我活潑起上黎又鬧人又打人罹:

早抖886
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:32 發表

有乜搞。。
吹下水!
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:36 AM 發表

吹下水!
你地吹紧乜。。
原帖由 lcw1234 於 2008-3-13 02:34 發表

我誓估唔到原来亚妹係咁锡我既:014:
你都好鍚我架!
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:35 AM 發表

我活潑起上黎又鬧人又打人罹:

早抖886
哈哈~~~`你愿打,我愿挨啊
我都要訓了..
入來同各位講晚安...

賴兄, 唔好飲太多.. 等陣腎虧就吃虧俾發哥了...
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:37 發表

你地吹紧乜。。
你自己睇啦: 你又好似賴兄甘醉左?