返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-5-3 12:19 AM 發表

他都算洗底成功,甘我米是一个好人咯~~:024:
你都叫好人,甘就真系天下太平囖!
原帖由 posman 於 3/5/2008 12:15 AM 發表

点解我不进位啊!!是不是精就没份啊!!:024:
唔关我事架,系rickyeve话你地分四种架,我无辜
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 vwwo 於 2/5/2008 08:39 PM 發表

拒地果几只野都系死剩把口啫!
甘他们系好人坏人?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 posman 於 2008-5-3 12:09 AM 發表

我的家族都有明星GA, 好像四眼天鸡米几出名咯!!你甘靓女一定红过它啦!!
本人好认同最尾个句。。。:onion31:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-3 12:31 PM 發表

本人好認同最尾個句。。。:onion31:
得到老大既認同係當然既!我地「雞氏一族」當然有番咁上下啦!  ...
原帖由 posman 於 2008-5-3 12:13 AM 發表

你個朵甘勁還要改D乜啊???:019:
等左你好耐啦! bar 打!!!   ...
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-3 11:51 AM 發表

甘他们系好人坏人?
我就一定是好人啦。。其他的就。。。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-5-3 02:15 PM 發表

得到老大既認同係當然既!我地「雞氏一族」當然有番咁上下啦!  ...
哈。。哈。。我只是讲bb一个喎。。其他的就有所保留咯。。。
原帖由 posman 於 2008-5-3 12:09 AM 發表

我的家族都有明星GA, 好像四眼天鸡米几出名咯!!你甘靓女一定红过它啦!!
边个系''四眼天鸡''
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-3 02:20 PM 發表

哈。。哈。。我只是讲bb一个喎。。其他的就有所保留咯。。。
你真好人
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-3 02:20 PM 發表

哈。。哈。。我只是講bb一個喎。。其他的就有所保留咯。。。
老大咁你即係擺明大細超啫!  :024:  ...
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-3 11:51 AM 發表

甘他们系好人坏人?
基本上都唔算系坏人,顶多计衰人!:onion14:
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-3 03:04 PM 發表

你真好人
我都是有个句讲个句。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-5-3 04:18 PM 發表

老大咁你即係擺明大細超啫!  :024:  ...
哈。。哈。。咁你都唔咁激动啦。。bb是靓女嘛。。点样都有分别架。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-3 04:37 PM 發表

基本上都唔算系坏人,顶多计衰人!:onion14:
哈。。哈。。咁你都是其中一个咯。。。:014: