返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-4-11 03:03 AM 發表

懷消息!
PM我或者msn同我讲啦.......担心....
原帖由 lcw1234 於 2008-4-11 09:16 發表

what???can sharing with me??
末死得喎!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 crashersus 於 2008-4-11 11:29 發表

PM我或者msn同我讲啦.......担心....
不用担心!
咩事。。
原帖由 boy321 於 2008-4-12 10:22 AM 發表
咩事。。
boy少
原帖由 boy321 於 2008-4-12 16:22 發表
咩事。。
無事!:onion14:
原帖由 h2o 於 2008-4-12 16:41 發表

boy少
Salut 水哥哥
HI~
born to die
飘过...
作乜e+火焰幫靜左咁多既
你都无上水.....
原帖由 crashersus 於 2008-4-13 09:43 AM 發表
你都无上水.....
我次次黎都冇人:019:
原帖由 h2o 於 2008-4-13 15:38 發表
作乜e+火焰幫靜左咁多既
你問下幫主拿!
覺得静點解唔揾我吹水...:014:
原帖由 boy321 於 2008-4-13 11:17 PM 發表
覺得静點解唔揾我吹水...:014:
boy boy 好耐冇見啦!!