返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2008-1-7 11:29 PM 發表

爱与诚是开心家族!:onion05:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

按此加入爱与诚王国            

回復 #4004 yang5301 的帖子

忙既系好生意,花红分多d
小心身体
原帖由 nesta0013 於 2008-1-8 12:02 AM 發表

爱与诚是开心家族!:onion05:
哈哈
開心家族
原帖由 月※月 於 2008-1-6 01:16 PM 發表

做乜突然關心我 有何原因 快講:024:
因為...因為...你..你係師妹,而且我...我...我...好鍾意你.......

...................................................................................................啲 TVB$

原帖由 甘仔超 於 2008-1-7 03:34 PM 發表
點會呢,生係爱与诚嘅人,死係爱与诚嘅鬼,我好忠心架,心口有個勇字架,
咁你都同佢一样咁鍾意監人听貝多芬啦...

原帖由 boy12 於 2008-1-6 03:34 AM 發表

why JJ 狗狗?  not JJ mouse ma?

因為我依起棚牙果陣你唔知我係笑定係準備咬人

回復 #4011 jj99xx 的帖子

只狗个舌头甘长既?

回復 #4009 jj99xx 的帖子

爱与诚王国吾搞乱伦架。。。。。。。。。。。。:024:
大家又是慢慢倾。。。

回復 #4012 wlt1110 的帖子

你大个仔之後就知道越長越值租 ga la.....

回復 #4015 jj99xx 的帖子

小弟明白。。。wakalimasta
原帖由 lenykoy 於 2008-1-8 09:29 AM 發表
爱与诚王国吾搞乱伦架。。。。。。。。。。。。:024:
又輪到你講倫常,啱啱阿 moon 先至考過我, E + 輪到我考番你

何謂五倫 ?

答錯你好大机会攪亂

(提示:  倫樣唔係其中之一)

原帖由 yang5301 於 2008-1-8 09:42 AM 發表
大家又是慢慢倾。。。
慢慢傾?  你都幾支油 bor, 咁我睇你都唔会鈡意食 fast food

介紹味 slow food 你補吓身 la

回復 #4016 wlt1110 的帖子

どういたしまして

!post_fastreply_author!

吓,你..你.竟然留意條狗嘅舌头,
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.