返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-3 05:08 PM 發表

哈。。哈。。咁你都是其中一個咯。。。:014:
佢數數吓數漏自己呀! 哈!哈!哈!    ...

扮哂冇佢份咁!

.

原帖由 posman 於 2008-5-3 12:15 AM 發表

點解我不進位啊!!是不是精就沒份啊!!:024:
話到明  ‘牛,鬼,蛇,神’ 。        當中既「牛」,屬於  畜生  和   家擒  類  ,   家擒類  當然包埋  雞  啦嘛!   ...

而雞精係用雞造既,咁即係有你份啦!  bar 打!     ...
原帖由 vwwo 於 2008-5-3 01:37 AM 發表

你都叫好人,甘就真系天下太平囖!
乜你整天给人打劫啊, 没啦是不是甘米天下太平囖!!我米算是一个好人咯!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-3 11:50 AM 發表

唔关我事架,系rickyeve话你地分四种架,我无辜
出着你把口不关你事关边个事啊!!罚你!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-5-3 02:17 PM 發表

等左你好耐啦! bar 打!!!   ...
等我都不洗出刀仔啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-3 03:03 PM 發表

边个系''四眼天鸡''
它米是四眼天鸡咯!!>>>>>

我D家族有番甘上下型呢!!
~~任逍遥~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-3 03:04 PM 發表

你真好人
妹妹讲你几多次啊!!不好看表面啊!!坏人没样看的啊!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-5-3 04:37 PM 發表

基本上都唔算系坏人,顶多计衰人!:onion14:
咩衰人啊!!:024:  

你讲好D来喔!!我地个个都是有为废人!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-3 10:54 PM 發表

它米是四眼天鸡咯!!>>>>>

我D家族有番甘上下型呢!!
等暂有人同你收版权费
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-3 11:29 PM 發表

等暂有人同你收版权费
找我收版权费  收到先得GA
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-3 11:42 PM 發表

找我收版權費  收到先得GA
bar 打!你終於浦頭啦!  等左你好。好。好。好耐呀!   ...

我諗左個新「朵」,現在登記版權。有人盜版就插佢。。。

登。登。登。登。  「爆烈天使」    ...
原帖由 rickyeva 於 2008-5-4 12:29 AM 發表

bar 打!你終於浦頭啦!  等左你好。好。好。好耐呀!   ...

我諗左個新「朵」,現在登記版權。有人盜版就插佢。。。

登。登。登。登。  「爆烈天使」    ... ...
你按到甘型,D女米给你泡晒!!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-4 12:33 AM 發表

你按到甘型,D女米給你泡曬!!:019:
Sea Food    「爆烈天使」   ... ... ...     ... ... ...

:019:  ... 邊度有女呀!都吾知去哂邊?    ... ... ...

原帖由 rickyeva 於 2008-5-4 12:48 AM 發表

Sea Food    「爆烈天使」   ... ... ...     ... ... ...

:019:  ... 邊度有女呀!都吾知去哂邊?    ... ... ...
你知道没女又按到甘型,你话搞乜啊!!是不是对BB有意思啊!!:024:
~~任逍遥~~
路过。。。:onion05: 哈哈~~~"