返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 11/5/2008 02:10 PM 發表
有人嗎???
亚妹,你来啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-11 14:13 發表

亚妹,你来啦
馨  i miss you  
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 11/5/2008 02:25 PM 發表

馨馨  i miss you  
我都好挂住你啊 ,你间新屋好大好靓

回復 #40196 lux1261 的帖子

阿妹。 。  我都乜你呀。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-11 14:28 發表

我都好挂住你啊 ,你间新屋好大好靓
外國算是細拿!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-11 14:28 發表
阿妹。 。  我都乜你呀。。
你乜我!
原帖由 lux1261 於 11/5/2008 02:33 PM 發表

外國算是細拿!
系度算好大,好羡慕亚妹,你搬到七七八八啦
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-11 14:35 發表

系度算好大,好羡慕亚妹,你搬到七七八八啦
搬完了!而家莊修!有排整!

回復 #40200 lux1261 的帖子

miss啦。。你念去边喎。。。
原帖由 lux1261 於 11/5/2008 02:44 PM 發表

搬完了!而家莊修!有排整!
唔紧要,装修完,就有靓屋住 ,但是你要顾住身体,唔好卑自己太累
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-11 14:45 發表
miss啦。。你念去边喎。。。
差d扣你分!haha  

回復 #40205 lux1261 的帖子

吓。。阿妹。。你要咁对我咩。。
呢排轉左返早更!好靚!:onion05::onion05::onion05:
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-11 14:46 發表

唔紧要,装修完,就有靓屋住 ,但是你要顾住身体,唔好卑自己太累
說 說笑! 係咪唔玩得!  
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-11 14:50 發表
吓。。阿妹。。你要咁对我咩。。

回復 #40207 lux1261 的帖子

甘你今日唔晒返工?:014: