返回列表 回復 發帖

回復 #4020 甘仔超 的帖子

没计啦,鬼叫我眼大看清楚,只狗系狗母添!

回復 #4017 jj99xx 的帖子

何謂五倫???点解又会讲到五倫??

回復 #4022 lenykoy 的帖子

五輪真弓你都冇聽過?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-1-8 01:08 PM 發表
 五輪真弓你都冇聽過?
哈哈 五輪真陰公

原帖由 jj99xx 於 2008-1-8 06:08 AM 發表

因為...因為...你..你係師妹,而且我...我...我...好鍾意你.......

...................................................................................................啲 TVB$

http://download.m ...
jj啊我好鐘意你.........的簽名圖萬佛朝宗
嘻嘻 我要左你.........的圖片喇
原帖由 lenykoy 於 2008-1-8 12:50 PM 發表
何謂五倫???点解又会讲到五倫??
係你講先嘅,去睇番 #4013 啦
我重响 #4022 quote 埋俾你睇添, 你扮老人痴呆 ??

回復 #4024 月※月 and #4023 甘仔超 的帖子

五輪呢期好高知名度噃....

回復 #4025 月※月 的帖子

冇所謂, 鐘意就攞去駛

遺照嚟 bor, 華哥舊年去咗, 咪亂用呀,因住又試肚痛经痛
原帖由 jj99xx 於 2008-1-8 03:31 PM 發表
冇所謂, 鐘意就攞去駛

遺照嚟 bor, 華哥舊年去咗, 咪亂用呀,因住又試肚痛经痛
遺照咩
你又用啵:onion31:
你咀咒我也:019:

回復 #4023 甘仔超 的帖子

谁来啊???听都没听过。。
五輪=Olympic???
没有人??
原帖由 lukeong 於 2008-1-8 10:05 PM 發表
没有人??
我有時都在咖:onion14:
五轮是不是有五个轮的?

回復 #4034 wlt1110 的帖子

不然叫什么五轮。。