返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-5-4 01:11 AM 發表

你知道沒女又按到甘型,你話搞乜啊!!是不是對BB有意思啊!!:024:
我吾想搞亂倫呀!  ...

況且我按得好普通啫!一向都係咁啫! :019:  ... ... ...
原帖由 posman 於 2008-5-4 12:33 AM 發表

你按到甘型,D女米給你泡曬!!:019:
你好似幾日冇番過果邊咁蘿波!  ... ...

...天使 and 魔鬼...
原帖由 vwwo 於 3/5/2008 04:37 PM 發表

基本上都唔算系坏人,顶多计衰人!:onion14:
衰人 ,甘我要保护自己,保护埋你
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 posman 於 3/5/2008 10:51 PM 發表

出着你把口不关你事关边个事啊!!罚你!
点解要罚我啵,真系唔关我事:onion03:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 rickyeva 於 2008-5-4 01:43 AM 發表

你好似幾日冇番過果邊咁蘿波!  ... ...

...天使 and 魔鬼...
我有响度啊!!不过没留言吧了!!

你呢!!有没有帮我手啊!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-5-4 01:34 AM 發表

我吾想搞亂倫呀!  ...

況且我按得好普通啫!一向都係咁啫! :019:  ... ... ...
切!!个衰妹甘靓女,是人都心动啦!!

甘你米用E个名咯!:onion14:
~~任逍遥~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-4 01:45 PM 發表

点解要罚我啵,真系唔关我事:onion03:
进得来我地山庄,讲我坏话当然要罚啦!!不顺是不是啊!!罚多你两野!
~~任逍遥~~

回復 #4032 posman 的帖子

哗.....甘罚法. ..噢..噢....我又要得唔得喔...:014: :014:
原帖由 哈利斯兵團 於 2008-5-5 04:26 PM 發表
嘩.....甘罰法. ..噢..噢....我又要得唔得喔...:014: :014:
係你就梗係得啦!等我醒兩野比你 enjoy 吓先!   ...   ...   ... ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-5-5 06:54 PM 發表

係你就梗係得啦!等我醒兩野比你 enjoy 吓先!   ...   ...   ... ... ...
你们做乜啊!  搞埋D甘野 !!没眼看
~~任逍遥~~

回復 #4034 rickyeva 的帖子

。。。唔。。好衰架你。。系甘多人面前醒我兩野。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-5-5 08:40 PM 發表
。。。唔。。好衰架你。。系甘多人面前醒我兩野。。
估不到你是甘得人!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-5 09:02 PM 發表

估不到你是甘得人!!:024:
甘得人。。??  乜意思啊。。?? 哦。。!! 我知道咯。。系甘得人中意
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-5-5 09:10 PM 發表

甘得人。。??  乜意思啊。。?? 哦。。!! 我知道咯。。系甘得人中意
你响山庄搞D甘野!!面都给你掉晒!!
~~任逍遥~~
乜山庄唔系打野战咩。。??