返回列表 回復 發帖
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:07 PM 發表
當然啦。。。 我係大忙人嘛~ 哈哈!
又要开工,又要SHOPPING!!真的很忙啊!!
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:05 PM 發表 haha.... 我兩年前已經係LP讀書。冇乜feeling...
LIVERPOOL!!!有机会见到杰拉德啦!!!我都要!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE
杰少 慢慢存錢吧! 去玩唔需要一万馬幣!
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:10 PM 發表
我都會搞個新遊戲。。。係我去歐洲前... ...

你有建議嗎?

我會發大概1000万TVB + 功勳 1万 點
这么多钱 我也要啊!
几时会开啊!

回復 #4036 ljw1982 的帖子

你又知? 今日去左Pavillion 派血。。。 大傷一場~

買杉去旅行都好傷!

回復 #4039 ljw1982 的帖子

等你建議~

有麽好玩?
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:12 PM 發表
杰少 慢慢存錢吧! 去玩唔需要一万馬幣!
一万馬幣!!
我的半年人工啦!!
要存最快也要一年啊!!
:onion05:
我成了过路人!!!
你地都冇支持我發佈既《Miss Astro》...
http://www.tvbnow.com/thread-180483-1-1.html

我来看看咯
我就真的变成过路人了。唉。好久没吹水了。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #4042 ljw1982 的帖子

好啦! 你e+開始儲。。。我地一年后一起去!

突然间这样多人了!!!

回復 #4046 ravedoggie 的帖子

大道費起價,下次路過要收費! 哈哈哈!

回復 #4048 marcus0828 的帖子

有我既來臨,當然自然多人入黎傾啦!