返回列表 回復 發帖
原帖由 bourget 於 2008-7-18 12:04 PM 發表
果度山泥傾瀉﹐ 好危險啊 ﹗﹗
E 度安全D。。。。。
甘得人惊??
甘几时好翻啊?
山泥傾瀉
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
飘过....
i am here !!!
亞妹 here ???
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-7-23 04:11 發表
亞妹 here ???
she not here !

回應 lux1261 第 40515 篇文章

你5系去左流浪啊?
流到德國!
原帖由 crashersus 於 2008-7-24 14:32 發表
你5系去左流浪啊?
push push here =)
water water !!
迪士尼樂園歡迎你
亞妹今日流左去邊 ﹖﹖﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-7-25 10:54 PM 發表
water water !!
ju ju
暑假有冇去Disney玩?
原帖由 bourget 於 2008-7-26 04:55 發表
亞妹今日流左去邊 ﹖﹖﹖﹖
仲係德國!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 h2o 於 2008-7-26 17:21 發表

ju ju
暑假有冇去Disney玩?
水哥哥我30號去Disneyland 玩!
原帖由 lux1261 於 2008-7-26 09:23 PM 發表

水哥哥我30號去Disneyland 玩!
我上個月去左lu ^^
你去你一定要玩space mountain 正!!
如果你想要刺激D 你可以去 parc astérix (我都仲未去過...)
呢個係佢個website :
http://www.parcasterix.fr
你可以去睇下(sorry呀 係法文版...我搵唔到英文版)
想知有咩玩你去上面 "Découvrir le parc"