返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-8-28 00:36 發表

je vais bien et toi?
ju ju tu utilises un traducteur anglais/français pour taper des mots en français?
je crios que non...
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 h2o 於 2008-8-28 16:36 發表

juju唔知就唔知啦 唔洗害羞架  我唔會怪你
有風度!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-8-28 06:37 PM 發表

有風度!
亞妹!!!!!!!!!!!!!!!你去左邊啊! 我好掛住你啊
原帖由 h2o 於 2008-8-28 04:36 PM 發表

juju唔知就唔知啦 唔洗害羞架  我唔會怪你
你想死咩﹐ 甘講我
迪士尼樂園歡迎你

回應 bourget 第 40573 篇文章

JUJU       HO SCARY AR  
講番中文啦﹐ 今日吾識英文
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-28 09:39 PM 發表
你想死咩﹐ 甘講我
wa juju好得人驚
好心你女仔人家唔好咁暴力啦....冇人要架
我好斯文架﹐﹐﹐﹐
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 h2o 於 2008-8-29 04:16 AM 發表

wa juju好得人驚
好心你女仔人家唔好咁暴力啦....冇人要架
係咩?
JuJu 仲未訓覺呀?
Bonne nuit et au revoir
迪士尼樂園歡迎你
大家好 差d唔識路回家
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 bourget 於 2008-8-29 04:01 AM 發表
我好斯文架﹐﹐﹐﹐
你斯文???  ..............想殺左我咁仲話斯文!!!
原帖由 manyiu 於 2008-8-29 04:43 AM 發表

係咩?
係呀............唔聲唔聲嚇死你
原帖由 chu553358 於 2008-8-29 12:38 PM 發表
大家好 差d唔識路回家
何老板...有時間就多D返黎坐