返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2008-8-29 18:38 發表
大家好 差d唔識路回家
你仲記得呢度係你屋企咩!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2008-8-29 06:38 PM 發表
大家好 差d唔識路回家
都無人識你既 ﹖﹖你係乜水 ﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-30 03:40 AM 發表
都無人識你既 ﹖﹖你係乜水 ﹖﹖
juju你失憶啊? 佢係何老板..我地既幫住
原帖由 h2o 於 2008-8-30 16:45 發表

juju你失憶啊? 佢係何老板..我地既幫住
juju 呢d 叫做敢言!
原帖由 lux1261 於 2008-8-31 12:58 AM 發表

juju 呢d 叫做敢言!
阿妹。。。

终于可以遇见你了。。。

原帖由 walala 於 2008-8-31 01:00 發表

阿妹。。。

终于可以遇见你了。。。
你掛住我咩?
原帖由 lux1261 於 2008-8-31 02:32 AM 發表

你掛住我咩?
都幾掛下..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-31 02:49 AM 發表

都幾掛下..
掛住件衫!!?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-31 03:01 AM 發表

掛住件衫!!?
三更半夜, 仲曬夜光?
原帖由 ed_teck 於 2008-8-31 03:06 AM 發表

三更半夜, 仲曬夜光?
你D徽章閃閃令, WATT數大...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-31 03:08 AM 發表

你D徽章閃閃令, WATT數大...
watt 數大? 裝燈泡就可以了...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-31 03:12 AM 發表

watt 數大? 裝燈泡就可以了...
胸前偉大~
waaa奇跡啊..竟然會有人入黎坐...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-31 02:49 發表

都幾掛下..
lung lung  
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-31 03:01 發表

掛住件衫!!?
掛住件衫咋!