返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-5-5 11:44 PM 發表

顺的哥情,失嫂意喔!!好难做喔!!假如有人请..........或者会想想不报串!
唉。。你咁样都得呀。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-5-5 11:36 PM 發表

第一個排隊打你毒針米是我咯!!!
我又打!我又打!我係第2個!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-5-6 01:03 PM 發表

我又打!我又打!我係第2個!  ...
你有边次唔系唔“落井下石”架?
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 03:46 PM 發表

你有边次唔系唔“落井下石”架?
哈。。哈。。。正牌跟尾狗。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-6 06:30 PM 發表

哈。。哈。。。正牌跟尾狗。。。。
似你养开既果只!
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 06:34 PM 發表

似你养开既果只!
唔通啦。。我养个只好有性格架。。:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-6 06:37 PM 發表

甘拒咪即系好cheap?????
路个,,,,,,,,,,,,,,,:onion05: :onion05: :onion05:
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 07:02 PM 發表

甘拒咪即系好cheap?????
又有几CHEAP啊!!敢讲我家族D靓仔!!

帮到甘出面,会给人讲你们有路喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-6 06:37 PM 發表

你米一样变左死狗!!! 重好要性格添!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 kakaka1668888 於 2008-5-6 07:54 PM 發表
路个,,,,,,,,,,,,,,,:onion05: :onion05: :onion05:
路过!!!醒你两野先!!进来都不坐底!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-6 08:14 PM 發表

又有几CHEAP啊!!敢讲我家族D靓仔!!

帮到甘出面,会给人讲你们有路喔!!
我。。。。我同拒。。。。。。无野架。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-5-6 08:16 PM 發表

你米一样变左死狗!!! 重好要性格添!:024:
唉。。鸡精啊。。看清楚写咩先至答啦。。。:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-6 09:10 PM 發表

唉。。鸡精啊。。看清楚写咩先至答啦。。。:onion31:
拒既鸡眼边地得甘清楚啊!
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 09:12 PM 發表

拒既鸡眼边地得甘清楚啊!
咁又是。。忘记左他会发鸡盲。。。:014: