返回列表 回復 發帖

回復 #4057 天使_琪 的帖子

你係地球人。 我地d鬼,好難同你溝通。。 哈哈哈。。

要加入20世界嗎?
我都来啦....今日有稀客啊....
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:26 PM 發表
你有睇過我張相嗎?

哈哈。。你仍然係見習版主 。。。 應該未睇過。 哈哈!
我去看下先!!!
应该有看过!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE
原帖由 marcus0828 於 2007-10-31 08:27 PM 發表

派彩???
不是派彩,是派钱才对啊!!
原帖由 marcus0828 於 2007-10-31 08:27 PM 發表

派彩???
派钱俾人,尤其系穷人~~~ 多多益善,必有好报
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #4065 ljw1982 的帖子

我每天早上去跑步。

不過,今天穿高跟鞋。。。 痛~
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 08:28 PM 發表
谁是稀客?? :onion14:
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 08:28 PM 發表
你好啊!crash兄!!

回復 #4068 marcus0828 的帖子

沒有左啦! 已經delete 左。

回復 #4072 ravedoggie 的帖子

應該唔係我瓜?
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:29 PM 發表
我每天早上去跑步。

不過,今天穿高跟鞋。。。 痛~
晨运??? 我今天刚刚开始跑步~
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:31 PM 發表
應該唔係我瓜?
should be~~ U i think~~!!  恭喜你啊~~

回復 #4076 ravedoggie 的帖子

有興趣一起跑嗎?

o係Putrajaya 公園等你。。
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:30 PM 發表
沒有左啦! 已經delete 左。
HUH!!!:024:
DELETE 左!!!
不可以这样的确!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE

回復 #4077 ravedoggie 的帖子

有沒有獎先?