返回列表 回復 發帖

回復 #4069 vwwo 的帖子

都话你地有D野啦!!!甘夹!!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-6 09:23 PM 發表
都话你地有D野啦!!!甘夹!!:019:
对付你再夹都有!
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 09:27 PM 發表

对付你再夹都有!
哈。。哈。。靓姐。。你咁讲野架。。我真是惊人地会误会喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-6 09:35 PM 發表

哈。。哈。。靓姐。。你咁讲野架。。我真是惊人地会误会喎。。。
清者自清,我从未担心过呢个问题!
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 09:39 PM 發表

清者自清,我从未担心过呢个问题!
你又讲大话咯!!你问下有没有信先得GA!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-5 11:20 PM 發表

吓!!!BB有人追??!!边个??!!:024:
系咯~边个?我都想知啊
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 posman 於 2008-5-6 10:15 PM 發表

你又讲大话咯!!你问下有没有信先得GA!
我老公信我就够啦!!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 10:30 PM 發表

我老公信我就够啦!!!
甘快心虚啊!!快快搬个老公出来顶着,惊不过我讲啊!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-7 02:46 AM 發表

甘快心虚啊!!快快搬个老公出来顶着,惊不过我讲啊!
哦。。。。。。乜你眼红咩??

回復 #4066 posman 的帖子

大家好,请多指教!!!
原帖由 posman 於 2008/5/6 12:17 PM 發表

路过!!!醒你两野先!!进来都不坐底!!
你打得我好舍復好High吖我要吖

回復 #4081 kakaka1668888 的帖子

系舒服唔系舍復呀!!
原帖由 missing 於 2008-5-7 04:40 AM 發表
大家好,请多指教!!!
哈。。哈,,又有新人来吹水喇。。欢迎你呀。。。。

回復 #4083 wk.hoo 的帖子

hello.......long time din come in jor ..???
how ya..!!!
原帖由 maui 於 2008-5-7 12:10 PM 發表
hello.......long time din come in jor ..???
how ya..!!!
你知就好啦。。去左边呀。。咁耐才浦头。。