返回列表 回復 發帖
我都要冲啦~ 迟D再吹~~  拜~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:37 PM 發表
Hello... Nice to meet me?

Haha.. Nice to meet you wo... 真係多謝你既支持!
nice x10000 to meet u lar...有得当面同你讲多谢, 甘以后download戏就5洗甘guilty啦....:014:
原帖由 marcus0828 於 2007-10-31 08:37 PM 發表

这样都可以!!!
好啦!!
先!!!
你要去泡温泉啦!!
在哪里有啊!!

回復 #4094 ljw1982 的帖子

費事惹埋d馬勒佬....

哈哈哈!!!
hi~你们好啊~~又一个大马仔来吹吹风。。。。。啊~是吹吹水啦~~

回復 #4097 crashersus 的帖子

係啊! 淨係同你收費!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 08:40 PM 發表

你要去泡温泉啦!!
在哪里有啊!!
是但一条河都得啦...你眯埋眼...FEEL下就似ka啦....:onion14:

回復 #4100 mk841 的帖子

歡迎加入。
原帖由 mk841 於 2007-10-31 08:40 PM 發表
hi~你们好啊~~又一个大马仔来吹吹风。。。。。啊~是吹吹水啦~~
你好啊!你from where 啊??
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:41 PM 發表
係啊! 淨係同你收費!
收几多J? TVB币我都有D即.....

回復 #4102 crashersus 的帖子

小姐,河水既溫度同溫泉完全唔同!
大家好~
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 08:41 PM 發表

是但一条河都得啦...你眯埋眼...FEEL下就似ka啦....:onion14:
这个麻!!在河啊死了也不知道什么事啊!!
原帖由 mk841 於 2007-10-31 08:40 PM 發表
大马仔...你好....
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 08:42 PM 發表

你好啊!你from where 啊??
我住jinjang,work at kajang~~u all ?