返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 11:17 PM 發表
但係好似5熱鬧
噓...唔熱搞到熱嘛,唔鬧整到鬧囉

喇喇喇,,,你一句,,,我一句,,,佢又一句句,,, 但不知講乜句啵

回復 #4137 nesta0013 的帖子

岩岩行到黎!!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #4142 甘仔超 的帖子

你好啊。。。哈哈。。。好多夜鬼出来了。。
原帖由 nesta0013 於 2008-1-11 11:20 PM 發表

月,你好啊!!
看什么热闹??
我都未知啊:014:
有熱看熱咋,無鬧整到有人鬧卦:024:

回復 #4123 kingworld 的帖子

:onion14: 你好
原帖由 甘仔超 於 2008-1-11 11:23 PM 發表
http://bbs.eastmoney.com/UploadFile/2007-5/200754171254153.gif 岩岩行到黎!!
哈哈。。出来了就好:onion14:

按此加入爱与诚王国            

回復 #4140 洛仔 的帖子

阿月冇開飯,唯有做食字高手,
原帖由 甘仔超 於 2008-1-11 11:23 PM 發表
 岩岩行到黎!!
你,,,你,,,你不是飄來咩
蛇王是谁???
原帖由 月※月 於 2008-1-11 11:25 PM 發表

我都未知啊:014:
有熱看熱咋,無鬧整到有人鬧卦:024:
哈哈。。那我陪你一起看热闹!

按此加入爱与诚王国            

回復 #4147 甘仔超 的帖子

这么惨。。叫她忍一忍快出粮啦。。

回復 #4150 nesta0013 的帖子

我都来看。。
原帖由 甘仔超 於 2008-1-11 11:26 PM 發表
阿月冇開飯,唯有做食字高手,
你怎知我沒有食飯咖 我減肥啊 又係你教我吐字法嘛 現在咁多人,仲唔吐字出來咩
原帖由 yang5301 於 2008-1-11 11:27 PM 發表
蛇王是谁???
好像是你!
哈哈。。:onion05:

按此加入爱与诚王国            

回復 #4149 yang5301 的帖子

蛇王淘甘..