返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 08:58 PM 發表

甘我麻有机会???
crash 兄~~~给条路走LEH
ASIA妹 ,我暗恋好久了呀

回復 #4152 crashersus 的帖子

小心講呀~

不過,少吃pork.. 都好。。。pork 好毒....
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 09:00 PM 發表
我現任老公係玄彬呀!

你認識佢嗎?
5识.....不过我知拒很快变past tense....等我地帮拒濹哀两秒.....

回復 #4156 canz85 的帖子

咪嚇我呀! C 仔會打你架!
原帖由 canz85 於 2007-10-31 09:02 PM 發表

crash 兄~~~给条路走LEH
ASIA妹 ,我暗恋好久了呀
你又来争?....死远D啦......
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 09:00 PM 發表
我現任老公係玄彬呀!

你認識佢嗎?
哇~听落好似有好多佬甘。。。。。

回復 #4158 crashersus 的帖子

5 5 ... 哈哈。。 剛剛睇RTM2 六點韓國戯。。 個男主人公好靚仔啊!
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 09:02 PM 發表
小心講呀~

不過,少吃pork.. 都好。。。pork 好毒....
系咯...我中意fish多D.....
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 08:57 PM 發表

入去吃有FEEL D喀...5系点解有D restaurant买得甘贵...都系一件肉, 几条菜...2粒豆....
好啦~~等今晚我又来用机关枪,扫4个"白脚"先 ~~~那我就有大把时间吃了~~
哇。。。因唛解救,今晚o甘热闹啊。。。:onion05: :onion05:
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 09:04 PM 發表
5 5 ... 哈哈。。 剛剛睇RTM2 六點韓國戯。。 個男主人公好靚仔啊!
系米好似我甘靓仔尼...

回復 #4161 mk841 的帖子

Hmm... 哈哈哈。。。 我係花心女人!

不過,我既男友就未換過。

d老公就見一個,喜歡一個!
原帖由 canz85 於 2007-10-31 09:05 PM 發表

好啦~~等今晚我又来用机关枪,扫4个"白脚"先 ~~~那我就有大把时间吃了~~
OK...洗5洗帮手叫拒D去你家果度等你....留地址啦......

回復 #4166 crashersus 的帖子

你係什麽樣架?

MSN send 俾我睇下:[email protected]

回復 #4165 devil2007 的帖子

有我係度。。。 哈哈哈!