返回列表 回復 發帖
原帖由 nesta0013 於 2008-1-11 11:34 PM 發表

当然可以陪你呀!
陪你看看热闹
哎呀:onion03: 都無人可以給我鬧:024: 有鬼熱鬧麼
原帖由 甘仔超 於 2008-1-11 11:26 PM 發表
阿月冇開飯,唯有做食字高手,
原來你先係食字高手...

回復 #4169 月※月 的帖子

没办法。。没人教整样吐,。。:019: :onion03:
原帖由 nesta0013 於 2008-1-11 11:43 PM 發表

你吐我接,我吐你接咯。。哈哈。。 :onion05:
咳吐 我只識吐 不懂接咖
原帖由 月※月 於 2008-1-11 11:48 PM 發表

哎呀:onion03: 都無人可以給我鬧:024: 有鬼熱鬧麼
哈哈。。甘仔超兄跑去那儿了??

按此加入爱与诚王国            
原帖由 kingworld 於 2008-1-11 11:48 PM 發表

靓女叫到 要想一想看入吾入
kingworld靚仔啊 靚仔要加入愛與誠王國家族咖:onion05:

回復 #4175 nesta0013 的帖子

打雀噉眼睇阿月搵人鬧,
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 月※月 於 2008-1-11 11:54 PM 發表

kingworld靚仔啊 靚仔要加入愛與誠王國家族咖:onion05:
我们都是靚仔靚女。。:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 甘仔超 於 2008-1-11 11:55 PM 發表
打雀噉眼睇阿月搵人鬧,
你给阿月闹一闹,她就开心了。。
哈哈。。

按此加入爱与诚王国            

回復 #4173 yang5301 的帖子

打蛇隨棍上接啦!咳吐....
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 11:49 PM 發表

原來你先係食字高手...
不是我啊:014: 是超哥仔教我吐字法咖 我還學緊咋
   吐出來!!
原帖由 甘仔超 於 2008-1-11 11:55 PM 發表
打雀噉眼睇阿月搵人鬧,
月不鬧,月放光明指黑路:sleeps:
原帖由 甘仔超 於 2008-1-11 11:59 PM 發表
http://tu2.5755.com/download/pic/2006/4/11/19443773318.gif   吐出來!!
哈哈。。阿月吐的样子??

按此加入爱与诚王国            
原帖由 甘仔超 於 2008-1-11 11:56 PM 發表
打蛇隨棍上接啦!咳吐....
七上八落頂心口!咳吐....到誰接