返回列表 回復 發帖
原帖由 nesta0013 於 2008-1-12 12:01 AM 發表

哈哈。。阿月吐的样子??
怎會我啵 是你樣子才對啊
原帖由 月※月 於 2008-1-12 12:05 AM 發表

怎會我啵 是你樣子才對啊
相里面是个女的!!
怎會我啵

按此加入爱与诚王国            

回復 #4185 月※月 的帖子

三番四次到頭來!咳吐...邊個,邊個?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-1-12 12:08 AM 發表
肯定是阿月! :014:

按此加入爱与诚王国            
走人。。要做工了。。再见大家。。

回復 #4190 yang5301 的帖子

唉...到喉唔到肺
  我都走囉...:sleeps:
oh。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-1-12 12:23 AM 發表
oh。。。。
你一来,大家就跑了

按此加入爱与诚王国            
原帖由 甘仔超 於 2008-1-12 12:08 AM 發表
五班人馬分六路!咳吐...誰啊,接喇!

回復 #4194 nesta0013 的帖子

原来系我吓亲你地!!! :onion03:
原帖由 月※月 於 2008-1-12 12:41 AM 發表

五班人馬分六路!咳吐...誰啊,接喇!
七老八十还熬夜!咳吐...誰啊,接喇!

按此加入爱与诚王国            

回復 #4197 nesta0013 的帖子

九唔搭八講通宵,咳吐...月啊,接喇!
唯有;一頭霧水瞓覺去,...Bye,Bye

原帖由 甘仔超 於 2008-1-12 12:57 AM 發表
唯有;一頭霧水瞓覺去,
呵呵~~ 二人同眠最溫暖:sleeps: