返回列表 回復 發帖

回復 #4195 ed_teck 的帖子

預埋你啦!
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:21 PM 發表

阿爷...你都来啦......
么暗号噢......兰巴闭.....
無麼兰巴闭啦...都係一句...暗号    
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-10-31 09:20 PM 發表

係亞...keke ...
甘你即系认罪啦.....罚你200000000万....过落我户口....即刻添阿....

回復 #4200 ed_teck 的帖子

當我係uncle Lim?
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 09:17 PM 發表
你......變態....
哈哈 ~~~crash兄变态吧了:onion31: ,我还没
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:21 PM 發表

阿爷...你都来啦......
么暗号噢......兰巴闭.....
秘密.. 版主先知.. 講左你都唔知..
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-10-31 09:23 PM 發表

無麼兰巴闭啦...都係一句...暗号    
妖....你啥我啊.....灌水就灌水啦....
crashersus and asus 你地好粗呀!

我嚇到左啦!
原帖由 canz85 於 2007-10-31 09:21 PM 發表

你不要去烧我的利记呀 ~~~因为你的弟弟lum兄,每天都要来这里吃波洛包的呀~~~
你洗5洗暴我D秘密啊......
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:23 PM 發表

甘你即系认罪啦.....罚你200000000万....过落我户口....即刻添阿....
唔問題....200000000万 姐.......

我e+係都俾你200000000万.

已俾...

回復 #4206 ed_teck 的帖子

點解我唔知架?

請 ed [h i d e = 1 2 0] 俾我知。。。
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:19 PM 發表

僦你....你讲啦....

canz仔...都叫你5好得罪甘多人ka啦....
吓!!?? 我没讲同你放火喎!! 我系去看野之嘛。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2007-10-31 09:24 PM 發表

秘密.. 版主先知.. 講左你都唔知..
好...我一于都去整果版主来做....你支5支持我先??
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 09:24 PM 發表
crashersus and asus 你地好粗呀!

我嚇到左啦!
冤枉啊......我唔粗gah....我好斯文gah...  :014:
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:25 PM 發表

你洗5洗暴我D秘密啊......
这哪里算是秘密呀~~你的弟弟都公开了~~~