返回列表 回復 發帖
原帖由 marcus0828 於 2007-10-31 09:44 PM 發表

HUH!!!
收工!!!
你是我的老板喔!!
你收工,我嘛没的做!!
:onion14: 老闆通常都係管伙計做野.. 而且肯定係早收工..
原帖由 ed_teck 於 2007-10-31 09:46 PM 發表

:014: 尼度人人都唔可以得罪, 唯有佢係例外的..
唔洗同我地客氣.. 得閑幫我踩多佢兩腳..
各位都是大佬~
我哪里敢得罪~
嘻嘻~

原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:46 PM 發表

5洗甘见外KA....当自己屋企甘就得KA啦...多D上来.......
我一天在这里10小时的~
嘻嘻
原帖由 ed_teck 於 2007-10-31 09:46 PM 發表

:014: 尼度人人都唔可以得罪, 唯有佢係例外的..
唔洗同我地客氣.. 得閑幫我踩多佢兩腳..
我平时都对你5错啦...你甘对我.....
大家, 亞儀要去ZzzZzzz 啦! 再見!!!! :sleeps:
原帖由 ed_teck 於 2007-10-31 09:48 PM 發表

版主宣傳啊.. 快d 來睇下.. 支持下.. 哈哈..
又系暗号来KA...J......
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 09:52 PM 發表
大家, 亞儀要去ZzzZzzz 啦! 再見!!!! :sleeps:
wah...咁快就去ZzzZzzz 啦......
anyway have a nice sleep ^^
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:51 PM 發表

我平时都对你5错啦...你甘对我.....
:024: 仲話唔錯.. 你有份計畫綁票我的.. 我記得啊..
原帖由 老弟 於 2007-10-31 09:51 PM 發表

嘻嘻
都好常時間wow... 通常去開邊一區?
原帖由 老弟 於 2007-10-31 09:51 PM 發表

嘻嘻
讲到要做到啊........ 我会KAP住你KA...哈哈.....

嘻嘻
哇~~那么得空呀~~~那你去玩股票就对了~~~
弟兄,你好呀~~
原帖由 ed_teck 於 2007-10-31 09:53 PM 發表

:024: 仲話唔錯.. 你有份計畫綁票我的.. 我記得啊..
綁票拒都無用.....因為唔值錢 :019:    
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 09:52 PM 發表
88...
原帖由 ed_teck 於 2007-10-31 09:49 PM 發表

:onion14: 老闆通常都係管伙計做野.. 而且肯定係早收工..
ed兄呀~~~新工ok麻??? 今天月尾了拿钱了没呀~~ 拿了,我们就要去HAPPY HOURS了呀~~~
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-10-31 09:55 PM 發表

綁票拒都無用.....因為唔值錢 :019:    
:onion31: 唔去支持你..