返回列表 回復 發帖
原帖由 甘仔超 於 2008-1-13 11:44 AM 發表
等足你成晚呀!幫你搵 
嘻嘻 你煲粥也 等我食粥咩
原帖由 jj99xx 於 2008-1-13 01:16 AM 發表

你又咒我
好,今次唔止要你肚痛經痛,拮到你連後面都痛至得...

...
鳴鳴...我關心你之嘛:024: 幾時有咒你啵
你這樣對我
是你自己話遲到咋:onion05:
我回應你>遲到,好過無到囉 真係知你在世嘛:onion18:
原帖由 yang5301 於 2008-1-13 11:46 AM 發表
早安月月。。不见你睡不到觉。。:019: :019:
見到我,你會眼訓咖

回復 #4293 月※月 的帖子

咁你咪電醒佢囉
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-13 01:35 AM 發表
佢肚痛经痛連八月十五都痛,起唔到身唔出奇吖
你又乜痛啊 你口痛,合唔到口咖
原帖由 甘仔超 於 2008-1-13 12:03 PM 發表
咁你咪電醒佢囉
幣在,他不過電咖 因為他冷血
火星人來了

回復 #4296 月※月 的帖子

你失踪半日, 个个都打鑼咁揾你
原帖由 jj99xx 於 2008-1-13 01:24 AM 發表
唔係 moon moon 都唔知死,成日咒我
今次佢實跪响處求我替佢解降

我洗求你咩:024: 求都求個醒 D的人喇
原帖由 jj99xx 於 2008-1-13 12:10 PM 發表
你失踪半日, 个个都打鑼咁揾你
我聽唔到打鑼聲啵:014: 只聽到狗叫聲咋
原帖由 月※月 於 2008-1-13 11:57 AM 發表

鳴鳴...我關心你之嘛:024: 幾時有咒你啵
你這樣對我
是你自己話遲到咋:onion05:
我回應你>遲到,好過無到囉 真係知你在世嘛:onion18: ...
阿師妹, 我誤会咗你添, sorry, 等我呵番你啦
。。。

回復 #4302 wlt1110 的帖子

hello, d 人走晒啦
原帖由 jj99xx 於 2008-1-13 12:08 PM 發表
火星人來了
原來火星人,呵呵 想年年25咩,想創你嗎

回復 #4304 月※月 的帖子

咁唔通你想年年 39 咩???:onion03: