返回列表 回復 發帖
原帖由 甘仔超 於 2008-1-13 11:26 PM 發表
咁快閃?相會在何時!
都唔快啊:onion14: 相會在緣時
原帖由 甘仔超 於 2008-1-13 11:47 PM 發表
冇人埋我..
我来理你!!
你好VIP哥哥!!:onion05:
原帖由 wlt1110 於 2008-1-13 11:49 PM 發表

有个不请自来的人
你好!!

回復 #4381 月※月 的帖子

我都好睏呀!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #4383 lukeong 的帖子

hihi
but i :sleeps:
原帖由 wlt1110 於 2008-1-13 11:56 PM 發表
hihi
晚安咯。。
bye bye
原帖由 甘仔超 於 2008-1-13 11:47 PM 發表
冇人埋我..
乖啦乖拉
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-13 11:58 PM 發表

乖啦乖拉
你有没有兴趣加入爱与诚??
我们家族的人都好好的。。:onion05:
原帖由 wlt1110 於 2008-1-13 11:56 PM 發表
hihi
good 9

回復 #4387 bbyyhh 的帖子

乖乖?

男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-1-14 12:00 AM 發表
http://bbs.0437.gov.cn/attachments/month_0710/20071021_362a7a47cc4c1a4f4e36llNb41jandfz.gif  乖乖?
你张图好happy wor~
我去睡啦~byebye:sleeps:

回復 #4391 bbyyhh 的帖子

我看到你来我也很happy:onion05:
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-14 12:05 AM 發表
我去睡啦~byebye:sleeps:
晚安咯:sleeps:
好好睡!
改天来加入我们家族喔

回復 #4358 jeo 的帖子

我不开心?