返回列表 回復 發帖
原帖由 yang5301 於 2008-1-14 12:14 AM 發表

我不开心?
你不开心??
我要:sleeps: 咯..早抖..
原帖由 jeo 於 2008-1-14 12:23 AM 發表
我要:sleeps: 咯..早抖..
你也睡了。。
那没有人陪我聊了。。:019:
原帖由 甘仔超 於 2008-1-13 11:47 PM 發表
冇人埋我..
誰人咁衰不理你啊

回復 #4399 月※月 的帖子

d哥哥姊姊囉!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-1-13 11:55 PM 發表
我都好睏呀!
你去休息喇

回復 #4401 月※月 的帖子

咁早抖囉.........:sleeps:
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-1-14 12:39 AM 發表
  d哥哥姊姊囉!
我見到有人哄你啵 還叫你乖啊
原帖由 甘仔超 於 2008-1-14 12:46 AM 發表
咁早抖囉.........:sleeps:
886 下次再見
原帖由 甘仔超 於 2008-1-14 00:39 發表
http://www.ecar.cn/attachments/ycvQxNP7vvg=_lZ9SzzQ6nqvV.gif  d哥哥姊姊囉!
好彩我係 DD 姐 !  吾係哥哥姊姊 !
吾關我事 ! Hoho . . . :onion05:
~ boyboy 俱乐部 ~
超哥仔, 咁快抖 !  

月月, 你好嗎?
乖吾乖呀 ? 吾乖就 .... 睇下我張相
Hoho.... :onion05:

原帖由 boy12 於 2008-1-14 12:56 AM 發表
超哥好咁快抖 !  

月月, 你好嗎?
乖吾乖呀 ? 吾乖就 .... 睇下我張相
Hoho.... :onion05:
呵呵 打你之嘛 又不是打我啵:014:
原帖由 月※月 於 2008-1-14 01:08 發表

呵呵 打你之嘛 又不是打我啵:014:
我其實係一隻牛來嫁 ! :onion31:
你係吾係小白免呢 ?
我覺得你就像小白免一樣咁可愛口哦 ! :014:

Hoho . . . :onion05: