返回列表 回復 發帖
原帖由 老弟 於 2007-11-1 01:53 PM 發表
报名了!
嘻嘻!!
球魔...尼个明好啊....
去玩我整即游戏啦...有钱拿卡...卑个机会你做-费哥申....
谢谢!
作会自己比较好!!

:onion14:  飲茶時間..

回復 #4518 ed_teck 的帖子

出左糧喔。。哈哈哈!
  係啊... 我都要出糧俾 Sports Game 的版主了.. 唔知應該出幾多tim..

回復 #4520 ed_teck 的帖子

100万 :onion31:
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 03:53 PM 發表
100万 :onion31:
每個月一百都ok 喇.. 你依家系putrajaya?
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 03:49 PM 發表
出左糧喔。。哈哈哈!
都唔係真錢 :onion03:
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-11-1 03:57 PM 發表

都唔係真錢 :onion03:
真錢.. 你都幾大胃口wow..
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 03:59 PM 發表

真錢.. 你都幾大胃口wow..
hehe...我胃口的確係幾"" gah.....   

回復 #4522 ed_teck 的帖子

No no.. at Seremban...

回復 #4523 asus_p2_vb 的帖子

我都想呀。除左training時,有出過糧,我從黎都沒有領過糧架。
我冇工作經驗。。。。

係TVBNOW工作最耐!
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 03:51 PM 發表
  係啊... 我都要出糧俾 Sports Game 的版主了.. 唔知應該出幾多tim..
是不是我啊?
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-11-1 04:01 PM 發表

hehe...我胃口的確係幾"小" gah.....   
你好啊...第一次同你吹水....

回復 #4527 Gabriel_Lum 的帖子

王力宏?

:onion10: 嘻嘻。。

歡迎加入!
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:02 PM 發表
No no.. at Seremban...

回復 #4523 asus_p2_vb 的帖子

我都想呀。除左training時,有出過糧,我從黎都沒有領過糧架。
我冇工作經驗。。。。

係TVBNOW工作最耐! ...
咁就叫聲"大哥" 啦...keke.......