返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-29 10:25 PM 發表

哈。。哈。。我地废柴同盟至钟意帮新人架啦。。特别是女仔。。

过住十皮给你玩下先喇。。。
多谢你的十皮
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 10:41 PM 發表
啊2又话唔赌波既。。
哈。。哈。。我真系唔赌架。。我贪爽玩下。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #4522 wk.hoo 的帖子

玩下都赢钱。。咁劲。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 10:45 PM 發表
哈。。哈。。好彩才赢。。
原帖由 posman 於 2008-5-29 10:28 PM 發表

你加入我地家族咯!!等我金屋藏娇,个个月给D家用过你洗!!
点样入家族咔?又没人教我:019:
原帖由 rita77 於 2008-5-29 10:43 PM 發表

多谢你的十皮
哈。。哈。。唔驶咁讲。。废柴同盟至中意帮新人。。。

回復 #4526 wk.hoo 的帖子

我都要。。。 帮下我吖。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 10:45 PM 發表
咁劲。。。:onion31: 得闲教下我赢钱啦。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 10:51 PM 發表
我都要。。。 帮下我吖。。。。
帮你死快D喇。。。

回復 #4529 wk.hoo 的帖子

又话钟意帮人既。。。
原帖由 rita77 於 2008-5-29 10:47 PM 發表

点样入家族咔?又没人教我:019:
你望一望最上面是不是有个家族门派啊!!:onion31:

你按进去再找找我地废才同盟! (顶瓜瓜):014:

再按我要加入此门派就的啦!!
~~任逍遥~~

回復 #4529 wk.hoo 的帖子

我都要......give me some $$$$$ please.....!!!!

回復 #4531 posman 的帖子

hi.....long time no c how are u ar..????
原帖由 maui 於 2008-5-29 10:58 PM 發表
我都要......give me some $$$$$ please.....!!!!
哈。。哈。。我都要呀。。你给我喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-29 10:44 PM 發表

哈。。哈。。我真系唔赌架。。我贪爽玩下。。。
阿大,你又骗人啊!!次次都有见你落注喔!!
~~任逍遥~~