返回列表 回復 發帖
原帖由 maui 於 2008-5-29 11:06 PM 發表
hi......want joint my 家族-聖騎士軍團
衰仔,搞乱档!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-29 10:57 PM 發表

你望一望最上面是不是有个家族门派啊!!:onion31:

你按进去再找找我地废才同盟! (顶瓜瓜):014:

再按我要加入此门派就的啦!!
依家我们是一家人了
原帖由 maui 於 2008-5-29 11:12 PM 發表
haha.....cam..

when u 1 date me go :onion14:
甘你同阿大预约日子啦!!他会联络相关人员出来喝茶!!!(靓姐两公婆都会出来喝喔!!)
~~任逍遥~~

回復 #4551 posman 的帖子

sorry ar.....

some 家族  easy 2 joint , hard 2 quit...

izzit ..??/

回復 #4553 posman 的帖子

ck is 阿大...???
原帖由 rita77 於 2008-5-29 11:16 PM 發表

依家我们是一家人了
欢迎
欢迎
欢迎
欢迎
欢迎
~~任逍遥~~

回復 #4552 rita77 的帖子

cool...u joint 废材家族  jor la.......
原帖由 maui 於 2008-5-29 11:19 PM 發表
sorry ar.....

some 家族  easy 2 joint , hard 2 quit...

izzit ..??/
我们废才同盟欢迎任何人加入和离别!!!绝不强求!
~~任逍遥~~
原帖由 maui 於 2008-5-29 11:21 PM 發表
cool...u joint 废材家族  jor la.......
甘你要不要跳过来啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 maui 於 2008-5-29 11:20 PM 發表
ck is 阿大...???
哈。。哈。。鸡精的阿大=我。。wk.hoo  ------  我。。wk.hoo的阿大=ck74辉哥。。你明吗??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #4558 posman 的帖子

i want joint 2 ...but how 2 quit my own 家族....
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-29 11:25 PM 發表

哈。。哈。。鸡精的阿大=我。。wk.hoo  ------  我。。wk.hoo的阿大=ck74辉哥。。你明吗??
甘CK米是我阿公咯
~~任逍遥~~

回復 #4560 wk.hoo 的帖子

okok...normal where  go :onion14:
原帖由 posman 於 2008-5-29 11:20 PM 發表

欢迎
欢迎
欢迎
欢迎
欢迎
哗。。。唔好咁热情啦 我怕给鸡太   
咁我就死翘翘
原帖由 maui 於 2008-5-29 11:25 PM 發表
i want joint 2 ...but how 2 quit my own 家族....
你点样进,米点样出咯!!
~~任逍遥~~