返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:15 PM 發表
聽星光幫好過喇..

26rYUSDTqi8
黑市會眉眉其中一個會員花名叫鴨子, 拒個歌聲幾 sweet 下.....
我是李俊伟= =:019:

回復 #4558 asus_p2_vb 的帖子

我覺得完全唔dim...
原帖由 老弟 於 2007-11-1 04:13 PM 發表
我写了首歌给力宏哦~

要不要看!
嘻嘻!!
真的?不过事先声人 ....我不是gay de

回復 #4562 老弟 的帖子

@@?????

回復 #4564 Gabriel_Lum 的帖子

全世界d人都知道你係gay 啦!
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:18 PM 發表
全世界d人都知道你係gay 啦!
你不要低微我 ...这样你会使很多girls 自杀
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:10 PM 發表
no.. will go travel 1st.....
:019: 你假期.. 我假期.. 你去旅行.. 我去做part time
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-11-1 04:20 PM 發表

... 笑死我..
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:22 PM 發表

:019: 你假期.. 我假期.. 你去旅行.. 我去做part time
同人唔同命....  
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:23 PM 發表

... 笑死我..
阿爷....么你吾撑我啊.....
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:22 PM 發表

哈哈! 你都可以去旅行架!用credit card去旅行。等返黎再煩還錢。。。
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-11-1 04:20 PM 發表
都好,等全世界既靚仔中意我一個!!!哈哈哈
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-11-1 04:25 PM 發表

阿爷....么你吾撑我啊.....
要我地撑你...得.....每人 1 billion , 我地就撑你....
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:25 PM 發表

哈哈! 你都可以去旅行架!用credit card去旅行。等返黎再煩還錢。。。

哎呀....这样都给你想到 ....可怜我们这d靚仔
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:25 PM 發表

wah......咁第三次世界大戰, 好快就會來臨 :019:
nightmare is coming soon .........