返回列表 回復 發帖
原帖由 raytian 於 2008-1-15 08:48 PM 發表

月※月 ,,你好哦":014:
你好 我又好 大家都好好
原帖由 月※月 於 2008-1-15 08:52 PM 發表

嘻嘻 你好
甘得闲阿你?成日见到你响吹水区
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #4552 月※月 的帖子

主與妳同在,阿門!!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 大頭貓 於 2008-1-15 08:50 PM 發表
賣單唔知幾多錢   
小貓恐怕唔究錢   
各位最好帶定錢
小貓一定唔俾錢        

:014: :014: :014:
無錢不知怎算好
小貓食野唔未咀
食完賴貓趕路去
留下朋友無句好
原帖由 kingworld 於 2008-1-15 08:56 PM 發表

甘得闲阿你?成日见到你响吹水区
唔係時時咁得閒,只係有咁岩時得咁橋^.=
原帖由 月※月 於 2008-1-15 09:03 PM 發表

唔係時時咁得閒,只係有咁岩時得咁橋^.=
你依家仲读书定做工?
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #4564 月※月 的帖子

唔好話我老鬼点
小貓真係無乜点
只是個頭大一点
走老比較快一点
:onion05: :onion05: :onion05:
原帖由 甘仔超 於 2008-1-15 08:59 PM 發表
主與妳同在,阿門!!
主飯有無主我份,無我份又話主同在

回復 #4563 甘仔超 的帖子

喂,甘仔超...整番两句呀:024:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-15 09:05 PM 發表
唔好話我老鬼点
小貓真係無乜点
只是個頭大一点
走老比較快一点
大家出世都没钱,
一生努力来赚钱,
钱钱钱钱钱钱钱,
到老了还是没钱。

按此加入爱与诚王国            
嘩....你地仲未完呀~~~~~
少林寺係你5星級的家

回復 #4569 大頭貓 的帖子

食緊飯!!!
原帖由 大頭貓 於 2008-1-15 09:05 PM 發表
唔好話我老鬼点
小貓真係無乜点
只是個頭大一点
走老比較快一点
小貓老點係專長
點人點物你最叻
頭大身細唔矜貴
走得快時仆一交

回復 #4572 甘仔超 的帖子

署仔食得多
放屁突别多
白飯食得多
叫雞更加多

回復 #4573 月※月 的帖子

妳d國文點讀架?又長,又叻