返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 04:50 PM 發表

如果有人肯出几百万(银行承认D钱)...我陪下拒吹水又点话J... 
冥府銀行收唔收?
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:49 PM 發表

麼你咁樣ga... 同性戀在好多國家已經合法.. 唔好歧視佢地..
最多鬧"死斷背"就好.. 哈哈
阿爷..套戏几好KA....."now i pronounce you Chuck n Larry"
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 04:50 PM 發表

如果有人肯出几百万(银行承认D钱)...我陪下拒吹水又点话J... 
TVBNOW 都有bank 喔! 哈哈.... 叫admin 轉賬俾你!
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:51 PM 發表

冥府銀行收唔收?
如果你bank in 到KA...我都收既....
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:51 PM 發表

係囉! 冇天理.... 偏偏好多靚仔係斷背o架!!
難怪我唔係斷背喇...
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 04:51 PM 發表

阿爷..套戏几好KA....."now i pronounce you Chuck n Larry"
haha.... N年前睇過左   
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:51 PM 發表

冥府銀行收唔收?
係喔, 點解我冇想到冥府銀行....
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:51 PM 發表

係囉! 冇天理.... 偏偏好多靚仔係斷背o架!!
你放心...我这个靚仔不是斷背.....:onion14:
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 04:52 PM 發表

我燒俾你.....
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:52 PM 發表

TVBNOW 都有bank 喔! 哈哈.... 叫admin 轉賬俾你!
甘你系5系落order, 做booking先...甘叫admin专几百万过来啦....
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:54 PM 發表
oh.....灌水...... 扣分 :024:
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 04:52 PM 發表

你等等.. 好容易.. 連隊都唔洗排.. 有打火機就可以了..
俾你個 acc no. 我..
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:52 PM 發表

難怪我唔係斷背喇...
因为你吾靚仔
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-11-1 04:52 PM 發表

haha.... N年前睇過左   
我send 俾你d歌好聼嗎?

我覺得韓文歌好過中文+廣東